Vural: Başbakan’ı MHP korkusu sardı

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi.

Şanlıurfa’da iktidarın devlet imkanlarını kullanılarak seçim propagandası yürüttüğünü ileri süren Vural, “Hala kendini Vali koltuğunda zannedenler siyasi parti propagandası yapmaya devam edecektir, bunları gözlemliyoruz. Bu bakımdan Şanlıurfalılar adına biz özellikle siyasetin bu rekabet şartları içerisinde ‘bu değirmenin suyu nerden geliyor’ diye sormaya devam edeceğiz. Yüksek Seçim Kurulu’na sesleniyorum; daha propaganda başlamamışken, bu billboardlarda aday propagandasına nasıl izin veriyorsunuz? Milliyetçi Hareket Partisi olarak hakkımızın ve hukukumuzun korunması konusunda mücadeleye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Kan üzerinden siyasete karşı olduklarını, ancak Başbakan’ın kendi partilerini bu yönde suçladığını anlatan Vural şöyle konuştu:
“Yazıklar olsun. Başbakan olmuş ama başka bir şey olamamış. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sadece kardeşlik diyoruz sadece huzur diyoruz. Bir terör örgütünün Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi olarak kabul etmediğimizi sürekli ifade ediyoruz. Asıl kan üzerinden tehdit eden, kan üzerinden pazarlık yapan, kan üzerinden siyaset yapan onlardır. MHP olarak biz demokrasi ve hukukun üstünlüğü çerçevesinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Anlaşılan o ki Sayın Başbakanı, Devlet Bahçeli ve MHP korkusu sarmış durumdadır. Bu korkunun ecele faydası yok. Millet iradesini yabancılara teslim edenler, Şanlıurfalı’nın iradesini atamayla tayin edenlere karşı bu milletin diyeceği bir şey olacaktır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*