MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: CHP varlığını HDP, Kandil, FETÖ ve Beyaz Saray’a armağan etmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

“Önce ülkem ve milletim sonra partim” ilkesiyle “Varlığım Türk varlığına armağan olsun” diyen MHP’nin sevdası Türk Milletidir. Ne istiyorsa Türk Milleti içindir! Neyi amaçlıyorsa Türk Milletinin lehinedir. CHP ise varlığını Hdp, Kandil, fetö ve Beyaz Saray’a armağan etmiştir” ifadelerini kullanan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, açıklamasında şunları kaydetti:

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “CHP yönetiminin neresi Türk ki, Andımız’a sahip çıkacak. Biz varlığımızı Türk varlığına armağan etmişken, sizin kimlerin tutsağı, kimlerin taşeronu, kimlerin hizmetkârı olduğunu bilmeyen kalmış mıdır?” demiştir.

CHP’li Engin Özkoç, Liderimizin Andımız’a yönelik açıklamasından rahatsız olmuş. Özkoç Andımız konusunda samimi olsaydı öncelikle Andımız’ın kaldırılmasına yönelik kamuoyu kampanyası başlatan ortağı hdp’ye ve “sabah akşam andımız okuduk da ne oldu” diyen SP’ye iki laf ederdi.

İçindeki Hdp–pkk’lılarla, fetöcülerle, Soros’çu Tesev’cilerle çıfıt çarşısına dönen CHP bize laf yetiştireceğine, CHP’deki terör destekçileri ve Atatürk düşmanlarıyla bünyesine aldığı Cihangir İslam ve M. Bekaroğlu’nun Türkiye, Atatürk ve Andımız aleyhine açıklamalarına baksın.

Hdp eş başkanı Mithat Sancar, Kılıçdaroğlu’nu ziyareti sonrasında CHP Genel Merkezinde basın mensuplarına “ Pkk ve İmralı Canisi konusunda CHP ile Hdp arasında görüş ayrılığı yok.” demiştir. CHP’li yöneticiler buna karşı tek bir karşılık vermemiştir.

CHP’li Ünal Çeviköz, pkk terör örgütünü desteklediği için milletvekilliği düşürülen Hdp’li Gergerlioğlu’na destek ziyaretinde “hepimiz aynı gemideyiz” diyerek CHP’nin Hdp ve pkk ile aynı çizgide olduğunu ve aynı merkezden yönetildiğini itiraf etmiştir.

Liderimiz “CHP, Türk siyasetine tutunmuş beşinci kol faaliyetidir.” demiştir. Beşinci kol: Bir ülkede gizli olarak düşman için çalışan örgüttür. Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak her milli meselemize muhalefet eden CHP değil midir? Bu beşinci kol faaliyeti değil midir?

Hdp, pkk ve fetö ile işbirliği yapan CHP değil midir? Bu beşinci kol faaliyeti değil midir? Pkk’lı hainlere “arkadaşlar” diyen, YPG’ye “terör örgütü değildir” diyen, fetöcü hainleri alkışlatan Kılıçdaroğlu değil midir? Bu beşinci kol faaliyeti değil midir?

Türkiye’yi yabancı ülkelere şikayet eden, Beyaz Saray’a “bizi iktidara getirin istediklerinizi yapalım” diyen CHP değil midir? Bu beşinci kol faaliyeti değil midir?

CHP’li Özgür Özel Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Sayın Cumhurbaşkanımızın milli çıkarlarımıza yönelik benzer ifadeleri kullanmasından rahatsızlığını dile getirerek “ İki ayrı kişiler ama tek prompterları var. Prompterların kablosu Saray’a bağlı.” demiş.

Cumhur İttifakı; Türkiye’yi hedef alan her türlü iç ve dış saldırılara karşı parti çıkarları ve günlük siyaset hesapları yapmaksızın ülkemizin bekası ve istiklali için kurulmuştur. Bu nedenle Cumhur İttifakı liderlerinin milli meselelerde söylem ve tutum birliği gayet normaldir

Zillet ittifakı ise; Kandil, Pensilvanya ve Beyaz Saray’dan aldığı sufle ile söylem birliği yapmakta, maskeli siyaset şizofren muhalefet tutumlarıyla Türkiye’nin milli çıkarlarına karşı çıkmaktadır.

Politika üretemeyen CHP, gündelik siyasetin dar kalıpları içinde demagoji ve polemiklerle siyasi zevzeklik yapmaktadır.

Diktatör görmek isteyen CHP önce kendisine baksın. Zamanında Mussolini’ye, Franco’ya, Hitler’e ve Lenin’e nasıl öykündüklerini görsün.

CHP’li Özgür Özel diktatör bozuntusu görmek istiyorsa kendi genel başkanı Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. Muharrem İnce’nin ve CHP’den istifa eden milletvekillerinin, yöneticilerin açıklamalarını hatırlamalıdır.

Koltuk değneği görmek isteyenler; pkk ve fetö terör örgütünün yancısı, Hdp’nin payandası olan CHP’ye bakmalıdır. Çünkü Hdp, pkk ve fetö terör örgütü bizzat CHP’nin içine girmiş, köşe başlarını tutmuştur.

İmralı Canisinin taleplerini Kanun ve İçtüzük Teklifi olarak veren, Türkiye düşmanları ve Hdp’nin söylemlerini tekrarlayan CHP’li Özgür Özel Papağan görmek istiyorsa aynaya bakmalıdır.

CHP’li Özgür Özel Hdp’ye kapatma davası açılmasından rahatsızlığını dile getirerek “Partileri millet kurar, millet kapatır.” demiş. Başkalarına diktatör diyenler, söz konusu Pkk terör örgütünün siyasi kolu Hdp olunca “hukuk tanımam” diyor.

HDP, Anayasa’nın 68 inci maddesinde yasaklanan eylemlerin odağı haline geldiği ve aynı hükümleri içeren Siyasi Partiler Kanunu’na aykırı faaliyet yürüttüğü için hakkında kapatma davası açılmıştır.

Aldığı oy sayısı, hiçbir partiye Anayasa’yı ve yasayı çiğneme, suç işleme hakkı, özgürlüğü, yetkisi vermez. “ Partileri millet kurar, millet kapatır.” diyen terör destekçilerine sormak gerekir: Anayasa ne olacak, kanun, hukuk ne olacak?

Demokrasilerde belli zaman dilimlerinde seçimler yapılıyor. Hiçbir seçmenin oyu hiçbir partinin tekelinde ve ipoteğinde değildir. Aksi görüş seçmene saygısızlık, demokrasiye inançsızlıktır.

Hdp için “ama 6 milyon oy alıyor!” diyenlere soruyorum: Oy’u vatandaştan aldığını görüyorsunuz da talimatı pkk terör örgütünden aldığını neden görmüyorsunuz? Kör müsünüz, şaşı mısınız? Hdp demek pkk demektir. Hdp aldığı oylara da ihanet etmiştir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*