MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Hadsiz bildiriyi savunma yarışına giren köşe yazarlarının millî meselelerde bir kez olsun milletten yana tavır aldıkları görülmemiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

▶️ Türkiye “mavi vatan”da yok sayılırken bir bildiri kaleme almak aklına gelmeyen emekli amirallerin gece yarısı yayınladıkları hadsiz bildiriyi savunma yarışına giren köşe yazarlarının millî meselelerde bir kez olsun milletten yana tavır aldıkları görülmemiştir.

▶️ Bunlardan bir tanesi var ki; ömrünü büyük Türk milletine adayan, millet iradesinin üzerinde bir irade tanımayan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi “Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs”le suçlayacak kadar alçalabilmiştir.

▶️ Nice ocakları söndüren kıymetli Hocaefendisinin (!) “gönül iklimine” dair övgüleri hafızalardaki yerini koruyan Mehmet Ocaktan isimli bu şahsın, Sayın Genel Başkanımıza yönelik saldırılarının gerekçelerini 15 Temmuz’da püskürtülen hain emellerde aramak doğru olacaktır.

▶️ Bir de Rıfat Serdaroğlu isminde bir türedi var. Etrafında topladığı üç beş işsiz güçsüzle güya bir parti de kurmuş olan bu türedi, bir beyni olduğunu göstermek istiyorsa kendi varlığının gayesini ve yaşadığı hayatın anlamsızlığını sorgulamakla işe başlayabilir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*