MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Taha Akyol, var olan aklını kendisine saklasın

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Taha Akyol’un dile getirdiği çarpık ve yanlış yorumlarına ilişkin sert bir açıklama yaptı. Özdemir, “Taha Akyol’dan hukuk bahsinden kimsenin öğreneceği bir şey yoktur. Taha Akyol, var olan aklını kendisine saklasın.” dedi.

1️⃣-Türkiye’yi çarpık ve yanlış bakış açısıyla yorumlamayı alışkanlık haline getiren Taha Akyol’dan hukuk bahsinde kimsenin öğreneceği bir şey yoktur. Hukuki söylemler ardına sığınarak sürekli zehirli bir dil kullanma cüreti, malum fitnesini başarılı kılmayacaktır.

2️⃣-Oğlu ile birlikte kendisine yönelik telefon dolandırıcılarının FETÖ senaryosunu kullanarak oltaya düşürülmesinden beri şirazesinin nereye ve nasıl kaydığını daha açık bir şekilde gördüğümüz Taha Akyol, var olan aklını kendisine saklasın.

3️⃣-Taha Akyol’dan; Karar gazetesindeki köşesinden, FETÖ’cüler ve geçmişi karanlık tüm kötü adamların avukatlığına soyunma heyecanından birazını olsun vatan uğrunda şehadet şerbetini içen kahramanlarımızla, geride bıraktıkları emanetleri için kullanmasını beklemek elbette nafile!

4️⃣-Türkiye’nin huzur iklimini bozacak, milli bekasına zarar verecek, siyasi istikrarını tehlikeye atacak tüm konu ve gelişmelerde buram buram sinsilik kokan rol ve misyonu açıkça görülen Taha Akyol’un, fikri kötürümlüğü her yönüyle malumdur.

5️⃣-T.Akyol daima MHP ve Sayın Genel Başkanımız karşıtlığında kendisine yer arayan bir zavallıdır. Rol ve misyonu kendisini açıkça gösterirken, sütre gerisinden Türkiye’yi hedef alan senaryo sahipleri ile olan birlikteliği onu sadece kurşun asker değerinden öteye geçiremeyecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*