MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Bu ülkeye en büyük zararı darbeciler ve onlara destek çıkanlar vermiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Yargıtay eski Başkanı Sami Selçuk’un Cumhuriyet gazetesinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik hadsiz açıklamalarına cevap verdi.

Özdemir, “Sen ve senin gibi Türkiye’de milli iradeye ve demokrasiye bakışı çarpık, sakat ve sorunlu olanlar iyi bilsin ki; Türk Milleti’nin hiçbir darbeye, girişimcisine, destekçisine, yardakçısına, yancısına, kuklasına ve kuklacısına asla müsaadesi ve tahammülü yoktur!” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir’in açıklamaları şu şekilde;

“▶️ Beynindeki sulanmışlık, bir kez daha kendisini gösteren Sami Selçuk isimli Yargıtay eski başkanının, haddini aşması tam da Mesnevi’de geçen, orman faresinin inek pisliğine saklanırken, dik tutmaya çalıştığı kuyruğu sebebiyle kendisini ele vermesine uygun bir hali yansıtıyor!

▶️ Bu fikir ve hukuk vitaminsizi, kendisini akıllı yahut kurnaz sanmasın! Dünü neydi ki bugünü ne olsun? Hangi zihniyetin fosilleşmiş mensuplarından olduğu, bugün nerede durduğu elbette biliniyor!

▶️ Şeref, onur, gurur, ahlak, erdem ve daha nice ulvi kavramlar kişinin irade sahibi olduğu, uğruna mücadele verdiği değerlerdir. Bu ölçüleri layıkıyla taşımak taşımak herkesin harcı değildir. Bu erdemleri mevkiler getirmez. Bilakis insanın mayasından gelir, karakter getirir!

▶️ Darbe çağrısı yapan alçaktır. Darbe çağrısına arka çıkan namussuzdur. Darbe çağrısına zemin oluşturup, meşru göstermek için didinmek şerefsizliktir! Sami Selçuk seni bunlardan hangisi rahatsız etti?

▶️ Bir yandan FETÖ’cü namussuz alçaklar, diğer yandan sizin gibi tipler bu ülkedeki hukuk garabetlerinin, cinayetlerinin, rezilliklerinin esbabı olarak vicdanlarda anılacaksınız! Hiçbir sıfat, hiçbir suret, hiçbir maske, hiçbir aracı ilişki ağı bu gerçeği değiştiremeyecektir!

▶️ Hukuku demokrasiye bağlılığın, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün, ülkenin istikrarının korunmasına katkı sağlamak yerine “siyasi belirsizlik” iklimi yaratmanın aracı olarak kullanmaya yeltenenler senin gibi tam bile olamayan çeyrek ve vitaminsiz tiplemelerdir.

▶️ Hukukun üstünlüğü yerine, senin gibi türetilmiş kimi tiplemelerin üstünlerin hukukunu yaratma çabası yıllardan bu yana milli iradeye darbe yapacak koşulların oluşturulmasına hizmet etmiştir. Bu ülkeye en büyük zararı darbeciler ve onlara destek çıkanlar vermiştir.

▶️ Evet, Sami Selçuk, 2007’de bir başkasına verilen vazife yoksa bugün sana mı verildi? Hangi telaşla şimdi aklınca reddiyeciliğe de soyunur oldun? Sayın Genel Başkanımızın konuşmalarından sonra bu telaşın neden? Niçin konuşmak için 5 gün bekledin?

▶️ Türkiye, ABD tarafından ilan edilen sözde soykırım yalanına karşı milli ruha inanan herkesle tek yürek olmuşken seni tekrar piyasaya kim sürdü? Şirazeden çıkma talimatını sana yoksa birileri mi verdi? Eğer öyleyse “acıların çocuğu” modundaki halin düşünülenden de vahimdir…

▶️ Sen ve senin gibi Türkiye’de milli iradeye ve demokrasiye bakışı çarpık, sakat ve sorunlu olanlar iyi bilsin ki; Türk Milleti’nin hiçbir darbeye, girişimcisine, destekçisine, yardakçısına, yancısına, kuklasına ve kuklacısına asla müsaadesi ve tahammülü yoktur!”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*