MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: Zillet ittifakı, emperyalizmin taşeronluğuna soyunmuştur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden, sözde soykırım açıklamasıyla gündemde olan ABD Başkanı Joe Biden’e yönelik açıklama yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın açıklaması şu şekildedir:

“Şu sıralar; kendilerinde gelecek vehmeden bazı yerli ve yabancı politikacılar, tarihi tahrif etmekle, milletleri yargılamakla meşguller. Bunlardan biri, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tabiriyle bir “müstevli artığı” olan ABD Başkanı Joe Biden’dır.

Türkiye ve Türk Hükumeti hakkında fevkalade hadsiz ve küstah açıklamalarla antidemokrat kimliğini öne çıkaran Biden, Batı dünyasında Türkiye karşıtlığından medet uman politikacılar furyasının yeni figürü olmuştur.

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyasında Ermeni lobilerine vermiş olduğu lekeli sözünü tutarak 1915 olaylarına soykırım demiştir. Ancak berbat Joe’nun soykırım açıklaması hükümsüzdür, aynı zamanda siyasi akılsızlık ve ahlaksızlıktır.

ABD’deki Türk düşmanı Yahudi ve Ermeni cemaatlerine mesaj yollayan Biden’in açıklamaları, aynı zamanda Türkiye’nin bölgesel ve küresel bir aktör olarak parlamaya başlamasının Batılı politikacılarda yol açtığı endişe ve paniğin yüksek çözünürlüklü fotoğrafıdır.

Artık dünyada geçerliliğini yitirmiş ve karşılığı kalmamış sömürgeciliğin hâlâ Batı dünyasının hafızasından silinmemiş izleri ve kompleksleriyle Türkiye’yi değerlendirmeye çalıştığı gözlenen Joe Biden, ABD’li politikacılar arasında Türk düşmanlığıyla tanınmış biridir.

Biz Joe Biden’in cemaziyülevvelini iyi biliriz. Kıbrıs meselesinden PKK destekçiliğine kadar Türk-Amerikan ilişkilerini krize sokan ne kadar düşmanlık taşı yığılmışsa hepsinin altından bu akrepsi âdem çıkar.

“Biz bunun bir internet oyunu olup olmadığını, ciddi olup olmadığını anlayamadık.” diyen Biden’in,milletin oylarıyla iktidara gelmiş bir cumhurbaşkanını indirme hevesinin arkasında, ABD yönetimince desteklenen 15 Temmuz kalkışmasının başarısızlıkla sonuçlanmasının acısı vardır.

Bu arada berbat Joe’nun ifadeleri, CHP’nin “Hükümeti devirip dostlarımızla iktidar olacağız.” ifadesindeki esrarı da çözmüş, özellikle “dostlarımız” kelimesinin şifrelerini kırmış oldu.

Herkes CHP’nin hangi dostlarına güvendiğini, kimlerden medet umduğunu öğrendi. Böylece zillet ittifakının, emperyalizmin taşeronluğuna soyunduğu bir kez daha ortaya çıktı.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*