MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Gündem suistimali ancak Kılıçdaroğlu’nun çapına göredir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından açıklama yaparak İp Genel Başkanı Akşener ve CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Büyükataman açıklamasında, “Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Başkanımızın açıkladığı yeni Anayasa taslağını “gündemi değiştirme çabası” olarak yorumlamış. Günlük gündem suistimali ancak Kılıçdaroğlu’nun çapına göredir” ifadelerini kullandı.

“▶️ Hatırlayalım! Kapalı kapılar ardında PKK’nın uzantısı HDP ile Anayasamızın değiştirilemez maddelerini de değiştirmeyi kapsayan yeni Anayasa çalışması tertip eden Kılıçdaroğlu ve Akşener, gerçekler ortaya çıkınca inkâr politikasını devreye sokarak kendilerine yakışanı yapmıştı.

▶️ Kirli işbirlikleri ortaya çıkınca polis baskınına uğrayan kaçak kumarhane oyuncuları gibi kaçışan zilletin ortaklarından Kılıçdaroğlu, Sayın Genel Başkanımızın açıkladığı yeni Anayasa taslağını “gündemi değiştirme çabası” olarak yorumlamış.

▶️ Günlük gündem suistimali ancak Kılıçdaroğlu’nun çapına göredir. Gündem olabilmek adına rüzgâra göre açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunu bilsin ki Milliyetçi Hareket’in siyaset anlayışında gündemi değil büyük Türk milletine kabul ettirilmek istenen makus kaderi değiştirmek vardır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*