MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Aklınızca siyasete ayar verme cüretini nerden buluyorsunuz?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Özdemir: Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar verme cüretini nerden buluyorsunuz?

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir’in “Anayasa Hazırlık sürecinde MHP ve Yöneticilerine yapılan karalama kampanyası hakkında” yaptığı yazılı basın açıklaması

MHP’nin anayasa yapımı ile ilgili çalışmasını ilan etmesinin hemen ardından HaberTürk ekranlarından Ebru Baki’nin sunduğu programda eleştiri sınırının aşılarak, partimize doğrudan karalama kampanyası yürütülmesi medyadaki hazımsız suretleri bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Konuyla ilgili olarak Genel Başkan Yardımcımız Sayın İ.Ulvi Yönter, her seferinde MHP’ye tahammülsüzlüğünü ifşa eden bu isimle birlikte, aynı programda bulunarak gerçekleri çarpıtıp, aleni bir şekilde MHP hasımlığı yapan program konuklarına da haklı olarak tepki göstermiştir.

Bu olay üzerine, bugün çıktığı HaberTürk ekranlarından, Ebru Baki’ye destek vereceğim derken, seviye, üslup ve ahlaki kayıplarını açıkça gösteren Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir’in tutumu ise gazetecilik meslek ahlakının nasıl yerlere düşürüldüğünü göstermiştir.

Nereli olduğu bizi ilgilendirmeyen, fakat nezaket sınırlarını geçerek, haddini ve boyunu aşan cümlelerle Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yönter’i hedef alan Bülent Aydemir şunu bilsin ki, Sayın Yönter’in bu konuda gösterdiği tepki MHP’nin tepkisidir. Hadi şimdi ne yapacaksınız?

Siz kimsiniz, hangi ölçü ve yüzle MHP ve Sayın Genel Başkanımızı özür dilemeye davet ediyorsunuz? Size bu gücü kim veriyor? Televizyon ekranlarından aklınızca siyasete ayar verme cüretini nerden buluyorsunuz?

HaberTürk grubundan yanıt bekliyoruz! MHP’ye karşı böylesine seviyesiz ve hadsiz tutum takınan, hanımefendiliğin saygınlığı arkasına gizlenerek çirkin üslubu alışkanlık edinen, gazetecilikten çok külhanbeyi edasıyla konuşmaya yeltenen bu isimlerin arkasında mısınız?

Temsil ettiğiniz yayın grubunda neyin ne olduğuna bakmaksızın, eleştiri yahut yorum değil, doğrudan kurumsal yapımıza yönelen saldırı ve karalamalar karşısında elbette bizler de kendi görüşümüzü ifade ederiz, bundan geri durmayız.

Her bir dava arkadaşımızın hakkını ve hukukunu koruma kararlılığımızdan da geri durmayız. Kınadığımız bu gelişmeler karşısında, yapılan yanlışın aynı merci ve mukabilinde özür dilenmesini beklediğimizi de ilan ediyoruz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*