MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Aytun Çıray gibi isimlerin Türkiye’nin menfaatine olacak hiçbir meselede varlığı görülmemiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya üzerinden İP’li Aytun Çıray’a tepki gösterdi. 

Özdemir, “Sözcü gazetesinde yeni anayasa yapımıyla ilgili Türkiye’nin ihtiyacı ve meselenin önemini görmezden gelerek, maksatlı tarifler, asılsız söylemler, zorlama beyanlar ve mesnetsiz açıklamalarla, özünde tam olarak kendisini tarifleyen ifadelerde bulunmuştur” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in açıklamaları şu şekilde;

“İP’li Aytun Çıray, Sözcü gazetesinde yeni anayasa yapımıyla ilgili Türkiye’nin ihtiyacı ve meselenin önemini görmezden gelerek, maksatlı tarifler, asılsız söylemler, zorlama beyanlar ve mesnetsiz açıklamalarla, özünde tam olarak kendisini tarifleyen ifadelerde bulunmuş.

Şimdiye kadar çok parti dolaşan, sıkışınca yeni parti aramak için tüm hünerlerini sergilediği bilinen, mevcut durumda parti komiseri edasıyla hareket eden, siyasi etik normlarından uzak olan bu ismin Türkiye’nin menfaatine olacak hiçbir meselede varlığı zaten görülmemiştir.

Afrin’de PKK/PYD terör örgütüne yönelik düzenlenen askeri harekâta karşı çıkarak safını açıkça belli etmiş olan Aytunç Çıray, anayasa yapımıyla alakalı gerçekte kimlerle nasıl bir paslaşma ve paylaşım içerisinde olduğunu malum beyhude beyanlarıyla açık etmiştir.

Kapalı kapılar ardında terör örgütünün siyasi uzantılarıyla gizli gündemli anayasa yapımı sevdasında olanların, milletin talep ve beklentisi karşısında, sipariş gündemlerle yol alma çabaları beyhudedir, siyasi tükenmişliktir.

Bize göre milli ve manevi müktesebatımızla çelişmeyen, yeni yönetim sisteminin doğasıyla katiyen çatışmayan, aynı zamanda Türkiye’nin dünyada yükselen güçlü rolünü destekleyecek yeni bir anayasaya ihtiyaç ileri düzeydedir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*