MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın: Sabık Bakan Tantanacı, 15 Temmuz 2016’dan beri Türkiye’de yaşananlardan bihaber, o günden beri daldığı derin gaflet uykusundan uyanamamış anlaşılan

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz E. Semih Yalçın @E_SemihYalcin: Sabık Bakan Tantanacı, 15 Temmuz 2016’dan beri Türkiye’de yaşananlardan bihaber, o günden beri daldığı derin gaflet uykusundan uyanamamış anlaşılan.

1-Sabık Bakan Tantanacı Sadettin’in MHP’nin siyaset anlayışı ve günümüzdeki tutumuyla ilgili ifadeleri, 15 Temmuz 2016’dan beri Türkiye’de yaşananlardan bihaber olduğunu gösteriyor. Arkadaş o günden beri daldığı derin gaflet uykusundan ve politik sekerattan çıkamamış anlaşılan.

2-Allah akıl ve beka uyanıklığı versin. Tantanacı Sadettin, milliyetçilik konusunda boş lakırdı etmekle de cehlini ele vermiş. Milliyetçiliğin MHP’nin tekelinde olmadığını çocuklar bile biliyor. Türk milliyetçiliği Türk milletinindir. HERKES=TÜRKİYE

3-MHP’nin inhisarında olan Ülkücülüktür, tapusu da bizzat büyük dava adamlarından miras kalmıştır. Ülkücülük, Türk milliyetçiliğinin hareketimize özgü yorumudur.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*