MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail Özdemir: MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır! Kandil beslemeli kalemlerin, uzantılı siyasilerin, ilişkili tiplemelerin ve ortaklı projelerin müdavimi olanların Atatürk ve Türkiye hassasiyetleri göstermelik, MHP hazımsızlığı tabi ancak hüsrandır.

▶️ Atatürkçü olduğunu iddia ederken, her fırsatta Atatürk’ün kurduğu tüm değerlerin düşmanı olan PKK’nın uzantısı HDP yanında kolaylıkla hizalanan kimi yazarların, Sayın Genel Başkanımızın Meclis grup toplantısında yaptığı açıklamalardan rahatsız olmaları ibretlik bir durum.

▶️ Atatürk’ün kurduğu parti olma iddiasındayken, ilke ve değerleri aleyhinde yer aldığını açıkça gösteren ve oldum olası karşısında olanların kadrolaştığı; İstanbul il başkanı, milletvekili hatta parti yöneticiliği gibi sıfatlarla taltif edildiği CHP’nin trajikomik hali malumdur.

▶️ Şu sıralar provokasyon çıkarmak, vatandaşa sövmek, esnafı tahrik etmek, basına saldırmak ve millete hakaret etmekle meşgul olan ama terörist Demirtaş sevgisiyle kahvaltı masası kurma heyecanı taşıyan İP’in telaşı başka, hassasiyeti Türkiye hasımlarına yaranmadır.

▶️ MHP, Anıtkabir ile Kocatepe arasına çekilmiş çelikten bir halattır! Kandil beslemeli kalemlerin, uzantılı siyasilerin, ilişkili tiplemelerin ve ortaklı projelerin müdavimi olanların Atatürk ve Türkiye hassasiyetleri göstermelik, MHP hazımsızlığı tabi ancak hüsrandır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*