MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül: Özgür Özel sen nasıl bir modelsin?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in maksadının provokasyon olduğunu kaydetti.

Özel’in, MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP ve Cumhur İttifakı ile ilgili açıklamalarına sert çıkan Bülbül, “Özgür Özel boş atıp dolu tutmaya çalışma! Eğer çıkıp bu iddialarını delillendiremezsen bil ki; Müfterisin, şeref yoksunusun” dedi.

MHP’li Bülbül açıklamasında şunları kaydetti:
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel düzenlemiş olduğu basın toplantısında Genel Başkanımıza, Partimize ve Cumhur İttifakı’na yönelik haksız itham ve iftiralarda bulunmuştur.

“İBLİSLİĞE SOYUNMUŞTUR”
CHP’li Özel yalanda, iftirada sınır tanımaz hale gelmiş, İşkembe-i Kübra’dan salladıklarıyla iblisliğe soyunmuştur.

“MAKSADI PROVOKASYON”
CHP’li Özel’in MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na dair söylediklerine baktığımızda maksadının provokasyon olduğu açıkça anlaşılmaktadır.

Özgür Özel boş atıp dolu tutmaya çalışma! Böyle önemli bilgilere sahipsen ve hedefin Cumhur İttifakı ise çık adam gibi bu iddialarını açıklığa kavuştur. Şerefli ol! Eğer çıkıp bu iddialarını delillendiremezsen bil ki; Müfterisin, şeref yoksunusun.

“BU KÖYÜN KURNAZI SEN MİSİN?”
Öyle yağma yok! Bir basın toplantısında çıkacaksın “Bakansız, Makamsız küçük ortak” diyerek MHP’yi provoke etmeye çalışacaksın, dünkü basın toplantısında da çıkıp, Cumhurbaşkanının kendi kararlarıyla daire başkanı dahi atayamadığını, bütün devlet kadrolarını MHP’nin tehditle istediğini söyleyip, AK Parti’yi provoke etmeye çalışacaksın. Bu köyün kurnazı sen misin?

“TEZGAH BELLİDİR, ZİLLET BÖYLE BİR ŞEYDİR”
“Her şeye tek adam karar veriyor” diye yeri göğü inleteceksin, sonra da çıkıp, “Daire başkanı dahi atayamayan bir Cumhurbaşkanı var” diyeceksin. Özgür Özel sen nasıl bir modelsin? Ama yemezler! Tezgâh bellidir. Zillet böyle bir şeydir. Türk Milleti sizlerin iftiralar üzerine kurduğunuz kirli siyasetinizi yutmayacaktır.

“CHP YÖNETİMİ BUGÜN ATATÜRK DÜŞMANLIĞI İLE ANILMAKTADIR”
CHP’li Özel bir de Atatürk konusunda MHP’nin Timsah gözyaşı döktüğünü söylemiş, halt etmiş!

Gayri milli siyaseti ile terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının iştahını kabartan CHP ve onun yöneticilerinin Atatürk’ün adı geçtiği yerde yerin dibine girmeleri gerekmektedir. Türk Milletine düşman, Türkiye’ye düşman ne kadar yapı varsa hepsiyle kanka olan CHP yönetimi bugün Atatürkçülükle değil Atatürk düşmanlığı ile anılmaktadır. Bu konuda partiden tasfiye ettikleri Atatürkçü ve Ulusalcı milletvekillerinin beyanları bile tek başına CHP’nin Atatürk düşmanlığını teyit etmektedir.

MHP LAFLA DEĞİL, ŞUURLA ATATÜRKÜ SEVMEKTE VE ANLAMAKTADIR”
Türkiye’de Atatürk’e en samimi bir şekilde sahip çıkan partilerin başında MHP gelmektedir. MHP lafla değil, şuurla Atatürk’ü sevmekte ve anlamaktadır. MHP’nin Atatürk sevgisinde ikiyüzlülük ve riyakârlık bulunmamaktadır. Buna karşılık CHP tamamen ikiyüzlü ve riyakâr bir şekilde Atatürk’e her gün mecliste kin kusan HDP ile beraber Türkiye’yi yönetme hayalleri kurmaktadır.

“CHP YÖNETİMİ BEYAZ SARAY’A DİLENCİ, TERÖR ÖRGÜTLERİNE YOLDAŞ”
“Daha durun Apo’nun heykelini dikeceğiz, heykelini” diye meydanlarda yırtınan Demirtaş’ın yargılandığı davalar onun şeref madalyasıdır diyen CHP, bebek katillerinin heykeltıraşlığına soyunmuştur. Bugün karşımızdaki CHP yönetimi Beyaz Saray’a dilenci, terör örgütlerine yoldaş, Türk düşmanları ile arkadaş olmuştur. Böyle bir anlayışla CHP yönetimi adeta habis bir Ur gibi ülkemize musallat olmuştur. Ancak Türk Milleti ve Cumhur İttifakı, bu habis Ur’un bünyeye yayılmasına dün olduğu gibi bugün de fırsat vermeyecektir.

ÖZGÜR ÖZEL YALANLARI…
-Sayın Cumhurbaşkanı bir bakanı görevden alacakmış, MHP yüzünden alamıyormuş!
-Bakanlıklara yapılan alımlarda bütün kadroları MHP istiyormuş ve tehdit ediyormuş!
-Bakanlar, Cumhur İttifakı bozulur diye ses çıkaramıyormuş!
-Daire başkanını bile kendi kararına göre atayamayan bir Cumhurbaşkanı varmış!
-AK Parti’de herkes MHP’den bıktık diyormuş!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*