MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Bunların tek tutarlı yanları, Büyük Gazi’ye olan düşmanlıklarındaki inattır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Yeniakit yazarı Kenan Alpay’ın hadsiz sözlerine yönelik MHP Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajlar

1️⃣-Ayasofya’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef tahtasına koyan ahlaksız yaklaşım, Milliyetçi Hareket’in ve onun Sayın Genel Başkanı’nın sinesinde paramparça edilmiştir. Ömrünü Türk milletine adamış olan Büyük Gazi’ye yönelen her türlü kötü niyetin ardında mutlaka gayrimillî emellerin olduğu yeniden gösterilmiştir.

2️⃣-Tam çıkarılması gereken dersler çıkartılmış olmalı dediğimiz anda, konu Atatürk olduğunda algıları kapanan YeniAkit’in bir yazarı devreye girmiş, yazdığı köşe yazısı ile kendine yakışan sözleri duymak için ortalığa atılmıştır.

3️⃣-Aklı hâlâ “Olmasaydın da olurduk” rezaletinde kalan Yeniakit’in köşe yazarı hem Büyük Gazi’yi hem de Sayın Genel Başkanımızı hadsizce hedef almış. Memlekete bir faydası görülmeyen bu gibilerin eleştirileri, insani bir anlam ifade etmeyip geçmişlerindeki kara lekenin yansımasıdır.

4️⃣-Bunlar, ayetlerden örnekler verirler ancak ayetin konuya uygun olup olmadığından habersizdirler. Bunların tek tutarlı yanları, Büyük Gazi’ye olan düşmanlıklarındaki inattır. İslam’ın temel esaslarından bu kutsal esasları sömürebilecekleri kadarını bilmek bunlara yeterlidir.

5️⃣-Bugün esir Türklerin yaşadıkları dinî baskıları bile görmeyen, buna kafa yormayan bu tiplerin “kulaklarına okunan ezanda” Büyük Gazi’nin payını hissetmemeleri yalnız tarih değil iman eksikliklerinden kaynaklanmaktadır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*