MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: Atatürk, Devlet Bahçeli ve Türk düşmanlığı nüksetmektedir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Yeni Akit gazetesi yazarının hadsiz sözlerine yönelik MHP Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN’ın yayımladığı sosyal medya mesajları

1️⃣-Toplumu kutuplaştırmak ve ayrıştırmak üzerine bina ettikleri yayın politikası ile daima aziz Türk milletinin sinir uçlarıyla oynayan Yeni Akit isimli gazetenin Atatürk, Devlet Bahçeli ve nihayetinde Türklük düşmanlığı her gün başka bir köşe yazarında nüksetmektedir.

2️⃣-Kenan Alpay isimli şahsın düşmanlığı ise her nedense diğerlerinden birkaç adım önde. Türk milletinin ferasetinden ve necipliğinden nasibini almamış bu şahsın HDP’nin il binasına yapılan provokatif saldırıyı yorumlarken kullandığı ifadeler, sapkın zihniyetinin yansımasıdır.

3️⃣-Sayın Genel Başkanımızın, açıklamasını günün hangi saati yaptığına özel ilgi gösteren Alpay; kullandığı “Kürtçü katil” ve “Türkçü katil” ifadeleriyle dünkü provokasyonun basın ayağında yer alanlardan biri olabileceğine dair önemli şüpheler uyandırmıştır.

4️⃣-Sayın Genel Başkanımız, bu vahim olayın içyüzünün mutlaka deşifre edilmesi ve önünün,  arkasının aydınlatılması gerektiğini gayet net bir şekilde ifade ettiği hâlde kulakları duymayan, gözleri görmeyen Alpay’ın kime hizmet ettiğinden şüphelenmemek elde değildir.

5️⃣-Yaşanan vahim hadiseden Kürt-Türk düşmanlığı körüklemek, bu suni düşmanlığı sokaklara taşımak kaygısı güden kiralık kalemlerin; elde ettikleri üç kuruşluk dünyalıklarıyla birlikte -kaldıysa-insanlıkları da, izzetleri de yerin dibine batsın.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*