MHP’den Seçim Propagandası

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ve ilçe belediye başkan adaylarını hafta sonu İzmir’de gerçekleştirilecek ‘aday tanıtım toplantısında’ açıklayacak.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, parti olarak yerel seçimlere ‘üretken belediyecilik’ anlayışı ile ilkeli, dürüst ve temiz adaylarla gireceklerini belirterek, iktidar partisinin adaylarının halkın içine nasıl karışacağını ve kendilerine yöneltilecek olan ‘rüşvet ve yolsuzluk operasyonu’ hakkında neler söyleyeceklerini merak ettiklerini söyledi.

Necat Karataş, MHP’nin adaylarında ilkeli ve dürüst olmayı aradığını belirterek şöyle konuştu: “Mevcut iktidar partisinin belediye başkan adayları seçim kampanyasını nasıl yürütecekler? Dolayısıyla mevcut iktidarın adaylarının işi kolay değil”

DEVLET BAHÇELİ ADAYLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı pazar günü gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı hakkında da bilgi veren Necat Karataş, tüm İzmirlileri beklediklerini belirtti.
Karataş, program hakkında şu bilgileri verdi:“Önümüzdeki 29 Aralık Pazar günü genel başkanımızın katılımıyla aday tanıtım toplantısı düzenliyoruz. Genel başkanımız tarih ve saati net olmamakla birlikte cumartesi gelecektir. Geliş tarihi ve saati netleştiği zaman sizle paylaşacağız. Ama aday tanıtım toplantısı saat 13.00’te başlayacaktır. Fuar 3 No’lu holde. Dolayısıyla Pazar günü Allah kısmet ederse İzmirli hemşehrilerimizin İzmir’e has aday tanıtım toplantısına bekliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da açıklanacak toplantıda. 16 ilçe belediye başkan adayı zaten açıklanmıştı. Geri kalan 14 ilçeden, ilçe teşkilatlarımızla adaylar noktasında mutabakat sağlandı. Aksilik olmazsa 30 ilçemizin tamamı, iki veya üç ilçemizle ilgili çalışmamız sürüyor. Büyükşehir belediye başkan adayımızı da genel başkanımız açıklayacaktır.”
Karataş, geçen günlerde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Taşer olduğu şeklindeki açıklamaların anımsatılması üzerine, “Sayın Ahmet Kenan Tanrıkulu, bir ismin sorulması karşılığında bir beyanatta bulunmuştur ama MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını Genel Başkanımız açıklayacak” dedi.

MERKEZDE SEÇİM MERKEZİ AÇACAĞIZ
İzmir merkez ve ilçelerinde seçim koordinasyon kurulu oluşturacaklarını ve seçim merkezi açacakları bilgisini veren Necat Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yerel seçimde kampanyamız, öncelikle bir seçim koordinasyon kurulu oluşturulacak, bu çalışma tamamlandı. Diğer taraftan İzmir’in bir seçim merkezi olacak. Bu seçim merkezi büyükşehir adayımızın da sıkça bulunacağı bir yer olacaktır. Biz büyükşehir adayıyla yapacağımız çalışmada, ilçe belediye başkan adaylarımıza da gerekli ve tüm teknik desteğin tamamını verme arzusundayız. Büyükşehir belediye başkan adayı olacak arkadaşımızın İzmir’deki sorunları bilen ve aşmakta zorluk yaşamayacak ve bu deneyime sahip olacak biri olacaktır demiştim. İzmir çok yönlü bir kent. Bilgi birikimi olan ekiple çalışacağız. Kiraz’dan Kınık’a kadar tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızın beklenti ve arzularını yerine getirecek projeleri mutlaka ortaya koyacaklardır. Tüm ilçe belediye başkan adaylarımız mutlaka desteklenecektir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*