MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: İpini koparanların nereye hizmet ettiklerini iyi biliyoruz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “MHP ve Liderimiz, Türkiye üzerinde kurulan senaryoları birer birer deşifre ederken güncel senaryolarla taktik değişikliğine gidenlerin rezil ve kepaze yaklaşımlarla gündem olma çabalarını görüyoruz. İpini koparan, itini bırakan ve bitlerini salanların nerde durduklarını, kim olduklarını, nereye hizmet ettiklerini iyi biliyoruz.” dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in açıklamaları şu şekilde;

“▶️ MHP ve Liderimiz, Türkiye üzerinde kurulan senaryoları birer birer deşifre ederken, hepsini engelleyen ve boşa çıkaran kararlı duruşuna devam ederken, güncel senaryolarla taktik değişikliğine gidenlerin rezil ve kepaze yaklaşımlarla gündem olma çabalarını görüyoruz.

▶️ İpini koparan, itini bırakan ve bitlerini salanların nerde durduklarını, kim olduklarını, nereye hizmet ettiklerini iyi biliyoruz. Her ne yaparsanız yapın, beyhude ve boşuna. Zira bu asil millet ederinizi de biliyor, çapsızlığınızı da…

▶️ Boynu tasmalıların çıkardığı çirkin sesler bir tarafa, biz o tasmaların sahibi olanları milletimizin irade ve dualarıyla mağlup etmeyi sürdürecek, Türkiye’yi milli hedeflerine ulaştıracak asil ve asli yolda sarsılmaz irademizle yürümeye devam edeceğiz.

▶️ Hazımsızlığın ne olduğunun farkındayız. Ne yapsalar boş ve nafile, zira göklerden gelen karara iman eden ülkü dolu yürekler toplu vuracak, zilletin kendisi, sütre gerisinden destek sunan karanlık yoldaşları ve umut bağladıkları sahipleri maksatlarına ulaşamayacaktır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*