MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın: Zillet senaryosunun adı, ‘Yalan Rüzgârı’

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında CHP ve CHP’li Kılıçdaroğlu ile muhalefetten bahseden Yalçın, “CHP sözcüleriyle yancıları birer dizi film ya da tiyatro karakteri gibi… Zillet senaryosunun adı: Yalan Rüzgârı…” dedi.

Muhalefetin çözüm ve alternatif üretmek yerine ülkemizin dört yanında fitne çıkardığını kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı’nın da para hırsından dolayı ‘Varyemez Vakvak Amca’yı hatırlattığını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın açıklamaları şu şekilde:

“CHP sözcüleriyle yancıları birer dizi film ya da tiyatro karakteri gibi… Zillet senaryosunun adı: Yalan Rüzgârı… Karakterlerin hepsinde kendi yalanlarına inanma hastalığı var: Mitomani…

Zillet tımarhanesinde toplanmış bulunan kronik mitomanlar, demokrasinin belirleyici organı olan millet iradesi dururken politika yalanlarına sarılıp başka mahfilleri işaret ediyorlar.

Yalan rüzgârlarının zillet tımarhanesine savurduğu siyaset hastalarının başını, kendisine “demokrat amca” denilmesini isteyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu çekiyor.

Oysa Kılıçdaroğlu, para hırsı yüzünden başına gelmedik kalmayan çizgi roman karakteri “Varyemez Vakvak Amca”yı hatırlatıyor. Çünkü kendisi, politik hırslarına kapılıp CHP’nin muhalefet ambarında biteviye inkâr, yalan ve iftira biriktiriyor.

Bu arada zillet ittifakını saran “gezen politikacı” anlayışı, çözüm ve alternatif üretmek yerine, ülkenin dört yanında “yedi sarılı fitne” yumurtluyor. Bunların siyasi kanatları da uçmalarına yetmiyor ama bol bol gıdaklama ve efelenme sesleri duyuluyor.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*