MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu: MHP, Özdemir İnce gibi müptezellerin baktığı yerde değildir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarında Cumhuriyet Gazetesi yazarı Özdemir İnce’yi sert bir şekilde eleştirdi. Osmanağaoğlu, “MHP, Özdemir İnce gibi müptezellerin baktığı yerde değil, Türk Milletinin gördüğü yerdedir!” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisinin kıymetli kadroların buluştuğu müstesna bir çatı olduğunu söyleyen Osmanağaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi; asırlar öncesinden müjdelenen bir milletin ruhuyla yaşayan ve bu ruhu yaşatmaya yeminli kıymetli kadroların buluştuğu müstesna bir çatının adıdır.” ifadelerini kullandı.

MHP’NİN GELECEĞİ, ALTIN HARFLERLE YAZILACAK TÜRK TARİHİNDEDİR

“Milliyetçi Hareket Partisi; dili zehirli, sözleri çarpık, gözleri şaşı, kalemi ipotekli Özdemir İnce gibi müptezellerin baktığı yerde değil Türk milletinin gördüğü yerdedir!” diyen Tamer Osmanağaoğlu şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi; gazeteci müsveddelerinden Özdemir İnce’nin arzuladığı yerde hiç bir zaman olmayacaktır. İnce İnce nifak saçan dilinden dökülenlerle hiç bir zaman maksada hasıl olamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin feyz kaynağı binlerce yıllık Türk tarihidir. Geleceği ise altın harflerle yazılacak Türk tarihindedir. Esas müzelik olanlar başkalaşmış, özünü kaybetmiş, melezleşmiş ve yozlaşmış Özdemir İnce gibilerdir.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*