ETP’den MHP Adana’ya önemli katılım

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Engelsiz Türkiye Partisi (ETP) Adana İl Başkanı Alper Koç ve il yönetimi MHP saflarına katılma kararı aldı.

ADANA – Engelsiz Türkiye Partisi (ETP) Adana İl Başkanı Alper Koç ve il yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılma kararı aldı.

İZGİOĞLU’NUN ÇAĞRISI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun “Bu vatan benim, bu bayrak benim diyen herkesi üç hilal altında buluşmaya davet eden çağrısı” ve bu yönde verdiği çabası hedefine ulaşıyor. Daha önce bir çok kitle katılımı yapılan MHP Adana’da, yeni iltihaklarla daha da güçleniyor. Engelsiz Türkiye Partisi Adana İl Yönetimi istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılma kararı aldığı bildirildi.

İL YÖNETİMİYLE BİRLİKTE…

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret eden ETP İl Başkanı Alper Koç, MHP’ye katılma kararını açıkladı. ETP İl Yönetim Kurulu Üyesi

İsmail Metin’le birlikte gelen Koç, “ETP Adana il yönetimi olarak görevlerimizden istifa edip, ülkenin bölünmezliğine, birliğimizin, kardeşliğimizin ve huzurumuzun temini yönündeki çabalara en samimi ve en diri mücadeleyi veren Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılma kararı aldık. Bu noktada yerel seçimleri, genel seçimlerin başarısı için önemli buluyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Hüseyin Sözlü başta olmak üzere MHP’nin bütün adaylarının yani MHP Adana teşkilatlarının başarısı için çalışacağız.” dedi.

BAHÇELİ’NİN LİDERLİĞİNDE…

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, katılımlarından dolayı ETP eski İl Başkanı Alper Koç’a ve yönetimine teşekkür etti. İzgioğlu “Bu yürekli kararınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Allah’ın izniyle, aziz milletimizin desteğiyle bütün engelleri aşacağız. Hemşehrimiz olmakla iftihar ettiğimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bilge liderliğinde üretken, mutlu, huzurlu ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*