MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Zilletin sefil hesabı boşunadır; Türkiye kararlı şekilde yoluna devam ediyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sözcü gazetesinin erken seçim iddialarını konu alan Ruhat Mengi imzalı söyleşisi hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Zilletin sefil hesabı boşunadır. Türkiye istikrarlı ve kararlı bir şekilde Cumhur İttifakı ile yoluna devam ediyor, edecektir.” ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesinin Prof. E.Ali Akartürk üzerinden yaptığı bu söyleşide yer alan MHP ve MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki iddiaların hayal ürünü olduğunu aktaran Özdemir, “Aç tavuğun darı ambarı rüyasının tezahürüdür.” dedi.

Öte yandan başka bir haberde ise, sözde anket sonuçlarıyla algı oluşturulmaya çalışıldığını ve Milliyetçi Hareketin bu türden oyunları Türk Milletinin desteği ile herdaim bozduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

“▶️ Zillet zihniyeti çıkar temelli, Türkiye karşıtlığı ve günü kurtarma ölçüsüyle şekillendiğinden Cumhur İttifakı’nın ilke, ölçü ve hedeflerini kavrayamaz. Yalan ve fitneyi siyasi ölçü kabul eden ve bu yolda her türlü rezaleti sergileyen zihniyetin çabası beyhude, sonu hüsrandır.

▶️ Zilletin zihin kodlarıyla şekillenen Sözcü gazetesinin Prof. E.Ali Akartürk üzerinden erken seçim iddialarını konu alan Ruhat Mengi imzalı söyleşisinin MHP ve Sayın Genel Başkanımızla ilgili iddiaları baştan sona hayal ürünü, aç tavuğun darı ambarı rüyasının tezahürüdür.

▶️ Sayın Genel Başkanımız, seçimlerin 2023 yılında ve normal zamanda yapılacağını defalarca ifade etmiştir. Bu konuda görüşümüz açık ve sabittir. Zilletin sefil hesabı boşunadır. Türkiye istikrarlı ve kararlı bir şekilde Cumhur İttifakı ile yoluna devam ediyor, edecektir.

▶️ Ayrıca aynı gazetede Sibel Gülersöyler imzasıyla yayınlanan bir başka haberdeyse, sözde anket sonuçlarıyla alakalı algı oluşturma niyeti taşıdığı her halinden belli bir haberin de çıkmış olması manidardır. Sistemli ve fakat bühtan dolu girişimlerin farkındayız.

▶️ Bu ucuz oyunları Milliyetçi Hareket, her zaman yırtıp atmış, milletimizin desteğiyle kirli ve karanlık FETÖ taktiklerinin tamamını her daim tersyüz etmiştir. Türkiye sevdası, okyanus ötesi merkezlerden işaret bekleyen çevrelerin kabusudur.

▶️ MHP’nin kudret ve toplumsal desteği karşısında hazımsızlıkları depreşenler, kiralık kalemler ve kurgulanmış senaryolarda figüranlık yapan kişi ve kof kurumlar aracılığıyla yol alma niyetinde hüsrana uğramaktan kurtulamayacaklardır. MHP Türkiye’dir, Türk Milleti’nin kendisidir.

▶️ Kimlerin sözcüsü olduğunu bildiğimiz, şimdiye kadarki yayın politikaları ile sabit olan bu gazetenin zillet mensubu olarak yalan, iftira ve maksatlı tüm çabaları boşunadır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*