MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: Biz Serok Ahmet’in kaç paralık politikacı olduğunu çok iyi biliriz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Ahmet Davutoğlu’nun MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alması üzerine sert cevap verdi. Yalçın ‘mazul ve sakıt başbakan’ dediği Davutoğlu’na, “Şaşkın ördek, başını bırakıp arkasından dalarmış.” dedi.

Ahmet Davutoğlu’nun MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alması üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın tepki gösterdi.

Yalçın’ın,  ‘HDP’nin ve temsilcisi olduğu PKK’nın maksatlı olarak kullandığı bir isim’ olarak tarif ettiği Davutğlu’na, “Aklı arkasından giden Bay Serok’a gelsin: Şaşkın ördek, başını bırakıp arkasından dalarmış.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın açıklamaları şöyle;

“▶️ Serok Ahmet nam Ahmet Davutoğlu, kamuoyunda ilgi görmeyince Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye sataşarak sesini duyurma derdine düşmüş. Hem de kendine “çok okuyan” süsü vererek…

▶️ Biz Serok Ahmet’in kaç kitap okuduğunu bilemeyiz ama kaç paralık politikacı olduğunu ve siyaseti neresinden okuyup ne anladığını çok iyi biliriz. Bu nedenle kendisine ayar verme derdinde değiliz. Çünkü ayar tutmaz. Ayarı külliyen bozulmuş.

▶️ Bay Serok, siyaseti hep tersinden okuyup ülkesinin ve eski partisinin başına büyük işler açan, bu yüzden de “mazul ve sakıt başbakan” payesini(!) ahzedip, tekmeyi yemiş “hikâyeden bilim adamı”dır.

▶️ Serok Ahmet’in politikadaki son tersten çıkışı, üç beş oy devşirmek hevesiyle güzide ilimiz Diyarbakır’a “Amed” demesi oldu.

▶️ Amed, sadece HDP’nin ve temsilcisi olduğu PKK’nın maksatlı olarak kullandığı bir isim… Bir atalar sözü de aklı arkasından giden Bay Serok’a gelsin: “Şaşkın ördek, başını bırakıp arkasından dalar.”mış.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*