MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: İP, proje partisi olduğunu her geçen gün biraz daha belli ediyor!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İP Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘kazanabilecek bir adayla çıkmak gerekiyor’ çıkışı üzerine açıklamada bulundu. 

Özdemir, “Bunu demesi kendisinin kazanamayacağını bilmesi değil mi?” diye sorarken “Neresinden bakarsanız bakın İP proje partisi olduğunu her geçen gün biraz daha belli ediyor!” ifadelerini kullandı.

Yeniçağ gazetesi yazarının bu duruma ‘kalibresi yüksek çıkış’ dediğini aktaran Özdemir, “Zillet cephesinde adaylık için CHP’li isimler birbirini paralarken, İP’in başındaki Meral Akşener’in ortalıktan sıvışması, bunu yaparken de “kazanabilecek bir adayla çıkmak gerekiyor” demesi kendisinin kazanamayacağını bilmesi değil mi? Bu mu yüksek kalibre?” dedi.

Zillet cephesinin ‘yüksek kalibre’ dediğinin “Ne başını, ne de sonunu sizin tayin edemediğiniz senaryolarda her denileni yapmanızdır.” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

NE ARA BU KADAR PKK SEVİCİ OLDUNUZ?

“Sözde kalibresi yüksek çıkış yapmış Meral Akşener! Böyle diyor düşkünlüklerini çok iyi bildiğimiz Fitneçağ yazarı! Kalibresi yüksek çıkış dediği HDP/PKK’yı meşru görüp, meclisten uzaklaştırılmaması için kapatılmasını engellemek uğruna verilen uğraş değil mi?

Siz ne ara bu kadar PKK sevici oldunuz? Kimler, bitme noktasına gelen terör örgütüne hayat öpücüğü verilmesi için sizin gibi kesimleri “elverişli” görüp her dediğini yaptırır oldu? Rezilliğinizi bu kadar ballandırarak sunma telaşınız nerden geliyor?

SAĞA SOLA SAVRULAN MAHLUKLARDAN BETER OLDU HALİNİZ!

Zillet cephesinde adaylık için CHP’li isimler birbirini paralarken, İP’in başındaki Meral Akşener’in ortalıktan sıvışması, bunu yaparken de “kazanabilecek bir adayla çıkmak gerekiyor” demesi kendisinin kazanamayacağını bilmesi değil mi? Bu mu yüksek kalibre?

Size göre yüksek kalibre dediğiniz ne başını, ne de sonunu sizin tayin edemediğiniz senaryolarda her denileni yapmanızdır! Meşhur bir araba reklamında, bir arabanın akrasından koşup, araba yön değiştirdikçe sağa sola savrulan mahluklardan beter oldu haliniz!

Neresinden bakarsanız bakın İP proje partisi olduğunu her geçen gün biraz daha belli ediyor! İP içerisinde Akşener’in bu sözde yüksek kalibreli çıkışına rağmen ısrarla kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia edenler sesiniz şimdilerde neden çıkmıyor?”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*