…Ve Çalışkan Seyhan’da!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, binlerce araçlık konvoyla iki saatte şehre girebildi…

…Ve Çalışkan Seyhan’da!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ismi en son belirlenip kamuoyuna önceki gün ilan edilen Seyhan Belediye Başkan Adayı AKP Adana eski Milletvekili Abdullah Çalışkan bugün Adana’ya geldi. Binlerce araçlık konvoyla otoban gişelerinde karşılanan Çalışkan iki saatte ancak kente girebildi.

KURMAYLAR SEYHAN’DA
Adana’ya gelişinde eşi Dr. Nurten Hanım’ın da yanında olduğu Abdullah Çalışkan, otobanın batı gişelerinde coşkuyla karşılandı. MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da hazır bulunduğu büyük bir kalabalığın eşliğinde Sözlü’nün seçim otobüsüyle kente giren Çalışkan, yol boyunca halka karanfil attı. Yoğun ilgi gören Çalışkan, ancak iki saatte gelebildiği şehirde MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda halka hitap etti. Burada düzenlenen törende MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, bazı aday adayları da hazır bulundu.

ÜLKÜCÜ ERLERE SELAM
Parti önüne kurulan platformdaki kürsüye çıkan Abdullah Çalışkan, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anarak başladığı konuşmasında Anadolu’yu Türkleştiren Türk-İslam büyüklerinin isimlerini tek tek sayarak uzun bir selam faslını “…Ve selam olsun bu toprağa düşen Anadolu’nun ülkücü erleri” şeklinde tamamladı. Çalışkan bu ifadeleriyle yoğun alkış aldı. Bazı vatandaşların gözyaşına boğulduğu konuşma sırasında bir vatandaşın “Adana’ya hoş geldin, Seyhan’ın gülü” pankartı taşıdığı görüldü.

ELİMİZDEN, DİLİMİZDEN…
Çalışkan “Temiz siyaseti ve halka hizmet ilkesini şiar edindiğini belirten Çalışkan “Allah’ın selamı barış, güven, esenlik demektir. O yüzden selam ile başladım. Ve elimizden, dilimizden, varlığımızdan sizlere bir kötülük, bir eziyet gelmemesi demektir. İşte biz bugün, inşallah beş yıl devam edecek belediye başkanlığı dönemimizde de bizlerden size her hangi bir şekilde ne elimizden, ne dilimizden, ne varlığımızdan kötülük, eziyet gelmeyeceğine ant içiyorum, söz veriyorum” dedi.

ÇALIŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Çalışkan, aday olmasında emeği geçen yöneticilere teşekkür ederken “Ve en önemlisi adaylığımızın altına imzasını atan çok değerli devlet adamı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’e, 35 gündür mesajlarıyla, telefonlarıyla, gözyaşlarıyla adaylığıma destek veren MHP’nin kademelerinde görev yapan değerli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HÜSEYİN SÖZLÜ: NİYETİMİZ HALİS
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise, gösterilen ilgiye atıfta bulunarak “Sayın Çalışkan’ı Adanalı hemşehrilerimiz bağrına basmıştır. O, Adana ile Seyhan ile sözleşmesini bir kez daha ilan etmiştir. Niyetimiz halis. Hizmete talibiz. Son adayımız da açıklandı ve inşallah 30 Mart’ta 15-1 yaparak zaferimizi kutlayacağız” dedi.

YUSUF KANLI’NIN MESAJI
Kürsüde ilk konuşmayı yapan MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, sözlerine “İlk Ülkücü şehit” Osmaniyeli Ruhi Kılıçkıran’ı ve ardından Dursun Önkuzu’yu anarak başladı. Kanlı, önce yerelde sonra genelde iktidar olmak için yola çıktıklarını, ilkeli, dürüst siyaset adamı olarak tanımladığı Abdullah Çalışkan’la bu hedefi Seyhan’da gerçekleştireceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından Abdullah Çalışkan ve eşi Nurten Hanım, vatandaşlara kırmızı karanfil attı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*