MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: İP Başkanı, hayali masalın hayali kahramanıdır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ‘rüyalar aleminde’ dediği Akşener için, “Hayali masalın hayali kahramanı İP Başkanı, kitabın müelliflerinin kendisine dayattığı son görev olan hayalî Başbakanlığa dört elle sarılmış durumda. Parlak ışıklar altındaki sahne büyüsüne kapılan sözde kahraman, kendini darı ambarında görmekte.” dedi.

İP Genel Başkanı Meral Akşenir’in adeta sahne büyüsüne kapıldığını aktaran Büyükataman, sözde kahraman dediği Akşener’in kendini darı ambarında gördüğünü söyledi.

“Hayali suikastlar iddiasıyla Don Kişot’tan rol çalınan bu masalda Türkiye’de defacto bir iktidar iddiası bardağı taşıran son damladır.” diyen Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti:

” ▶️ ‘Rüyalar Âleminde’ isimli hayali masalın hayali kahramanı İP Başkanı, kitabın müelliflerinin kendisine dayattığı son görev olan hayalî Başbakanlığa dört elle sarılmış durumda. Parlak ışıklar altındaki sahne büyüsüne kapılan sözde kahraman, kendini darı ambarında görmekte.

▶️ Karanlık lobilerin telkinleri ile defacto iktidar olduğunu iddia edip ara rejim özlemi duyanlar, demokrasiye silah çekenler; Türk milletine yabancı ve demokrasi kültüründen fersah fersah uzaktır.

▶️ Türkiye’de iktidar olmak için seçim kazanmak, sandıktan çıkmak, milletin onayını almak gerekmektedir. FETÖ’nün onayı, ABD’nin tescili her karışı için kanla bedel ödenmiş bu aziz topraklarda hükümsüzdür.

▶️ Hayali suikastlar iddiasıyla Don Kişot’tan rol çalınan bu masalda Türkiye’de defacto bir iktidar iddiası bardağı taşıran son damladır. Hanımefendi aklını başına almalı, zihninin ardına sokulan gayrihukuki yolların büyük Türk milletinden döneceğini hatırlamalıdır.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*