MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: CHP’nin bagajı, millet düşmanlarının emir ve talimatlarıyla doludur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP’li Özgür Özel’in MHP’yi hedef alan söylemleri üzerine açıklama yaptı. “CHP sözcüleri; Türk düşmanlarının emir ve talimatlarını yerine getiren Kılıçdaroğlu’nu MHP’ye saldırarak aklayamaz.” derken Büyükataman CHP’lilere, “Kılıçdaroğlu’nun vatan ve millet aleyhine olan siyasetine alet olmayınız!” diyerek seslendi.

Açıklamasında, “HDP’nin bir talimatıyla Irak-Suriye tezkerelerine ret oyu veren CHP’nin bagajı, millet düşmanlarının emir ve talimatlarıyla doludur.” şeklinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti:

“▶️ CHP’nin cazgırı Özgür Özel, tükürükler saçarak yaptığı basın açıklamasında yeniden zamanı israf etmiş, mekânın ağırlığı altında ezilmiş. Lafı döndürüp dolaştırıp partimize getiren Özel, partimizin oy oranı ile seçim barajını ilişkilendirmeye çalışmış.

️ CHP’li Özgür Özel rahat olsun, Milliyetçi Hareket Partisinin baraj sorunu yoktur ancak Cumhuriyet Halk Partisinin bagaj sorunu vardır. HDP’nin bir talimatıyla Irak-Suriye tezkerelerine ret oyu veren CHP’nin bagajı, millet düşmanlarının emir ve talimatlarıyla doludur.

️ CHP sözcüleri; Türk düşmanlarının emir ve talimatlarını yerine getiren bir dış misyon görevlisi gibi hareket eden Kılıçdaroğlu’nu MHP’ye saldırarak aklayamaz. CHP’li kardeşlerime sesleniyorum: Bu Kılıçdaroğlu’nun vatan ve millet aleyhine olan siyasetine alet olmayınız!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*