MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN: Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

1️⃣- Zilletin temsilcileri, milletten kopup millet düşmanlarının sözcüsü hâline gelerek millî güvenlik sorunu olmaya başlamıştır. CHP ve İP, HDP’nin meşru ve makbul bir parti olduğunu iddia ile başladığı aklama süreçlerinde teröristbaşı Apo’ya temiz kâğıdı vermeye yeltenmiştir.

2️⃣- Bir bakıyorsunuz… Sayın Genel Başkanımız için “İlginç bir savrulma içinde. Yıllarca teröristbaşı dediği Apo’ya yakında Sayın Öcalan diyecek.” iftirasını atan Heval Akşener, Siirt’te “Kürdistan” tabirini normal karşılıyor, “milletin kürsüsü”nden “Sayın Öcalan” deyiveriyor.

3️⃣- Bir bakıyorsunuz… Batman’da düzenlediği mizansende Sayın Genel Başkanımızın güya terörist ilan ettiği sebzelerden bahseden CHP’nin cazgırı Özgür Özel, “devletimizin bekasını tehdit eden teröristbaşı karnabahar” ifadesiyle İmralı canisini günahsızlar listesine dâhil ediyor.

4️⃣- Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır! Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ve aziz Türk milletinin birliğine kastetmek ancak ve ancak teröristlerin çizgisi olabilir ve kutlu Türk devleti o çizgiyi bir daha görünmemek üzere silmeye muktedirdir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*