MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın: Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

CNN Türk ekranlarında Hande Fırat’ın konuk ettiği Fehmi Kalmuk’un, İP’li Lütfü Türkkan’ın şehidimizin ağabeyine küfür etme hadisesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve MHP’ye yamamaya çalıştığını söyleyen Yalçın, Mehmet Akif Ersoy’un şiiriyle hadsiz açıklamalara cevap verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, “Tükürün” şiirinin dizelerini gündeme uyarlayarak, Kalmuk’a tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, şunları söyledi;

“Birçok vukuat ve skandalın başaktörü Kansız Lütfü’nün halkın gözü önünde ve kameralar karşısında bir şehidimizin bacısına sin kaflı kelimelerle küfretmesi, akıllara durgunluk veren bir edepsizlik örneği.

Bu çirkin davranış karşısında en şiddetli tepkiyi göstermesi gerekenlerin suskunluğu da bir başka kepazelik ve edepsizlik… Heval Meral ile Tuzsuz Deli Faik günler sonra sessizliklerini sadece yutkunarak bozdular.

Kansız Lütfü’ye hak ettiği dersi verecek celadeti ne kendileri ne de partileri gösterebildi.Özellikle Tuzsuz Deli Faik; ahlaksızlığın, pişkinliğin de maverasına geçerek, bu pisliğe kan verdi. “Provokasyon var.” diyerek milletin bacısına sövme edepsizliğini meşrulaştırmaya kalktı

Şimdide CNN’de Hande Fırat’ın konuk ettiği Fehmi Kalmuk isimli yazısı turası silik bir gazeteci müsveddesi hadisenin arka planını Genel Başkanımıza ve partimize yamama peşinde. Tüh sizin ervahınıza!

Milletimizin tepki ve hissiyatını, millî şairimiz Mehmet Akif’in dizelerini gündeme uyarlayarak yansıtalım:

Bakmayın, hem tükürün çehre-i murdarlarına!
Tükürün: Belki biraz duygu gelir ârlarına!
Tükürün “ehl-i zilletin” o hayasız yüzüne!
Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!
Tükürün milleti alçakça vuran darbelere!
Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere!”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*