Marşla yürüdüler, Dualarla açtılar!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

sim 6MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’den mehteranlı Coşkulu SİM açılışı

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Seçim İletişim Merkezi mehter marşlarıyla, renkli görüntülerle ve muhteşem bir kalabalık eşliğinde hizmete açıldı.

ZİYAPAŞA MARŞLARLA İNLEDİ
Ziyapaşa bulvarı üzerindeki SİM’in açılışı öncesi Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımının marşlarıyla İstasyon Meydanı’ndan yürüyüş başlatıldı. Kalabalık kitle, meydandan açılışın yapıldığı yere kadar marşlara eşlik etti. MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan’ın da hazır bulunduğu yürüyüşte Başkan Sözlü’yü eşi Zeynep Hanım da yalnız bırakmadı.Bulvar boyunca Sözlü, eşi Zeynep Hanım, İzgioğlu, Yılmaz halka kırmızı karanfil attı, balkondaki vatandaşları selamladı.

MHP RÜZGARI ESİYOR
Halkın verdiği destekten güç alarak kendinden emin ve cesur çıkışıyla bilinen Başkan Hüseyin Sözlü açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Temiz niyetle, halis niyetle yola çıktığımız için Yüce Allah bize yardım ediyor, halkımız da bize sahip çıkıp destek veriyor. Menfaat odaklarına, güç odaklarına güvenerek değil; bu halka olan sevgimizle, saygımızla, hizmet aşkımızla, imanımızla, inancımızla, Cenab-ı Allah’a olan güvencimizle yola çıktık ve onları karşımıza aday bulamaz ettik. İki dönem başkanlık yapan adamlarını bile aday gösteremiyorlar. Aday olanları da sokağa çıkamaz hale geldi” dedi.

4 MEVSİM MHP MEVSİMİ
Başkan Sözlü “Adana’da bu dönem Milliyetçi Hareket rüzgarı esiyor. Adana’nın aydınlık yarınlarını inşa edecek kadrolar burada. Modern şehirciliğin, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve huzurun, paylaşımın teminatı kadrolar burada. Artık dört mevsim MHP mevsimi olacak günlerin arifesindeyiz. Biz hazırız ey güzel halkım!” diye konuştu.

MUSTAFA İZGİOĞLU
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da, “Bu hareket 1969’da hem adını hem de üç hilal amblemini burada almıştır. Ayrıca Kurtuluş Savaşına ilham kaynağı olmuş Adana, Başbuğumuz Türkeş’i ve Genel Başkanımız hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi de meclise göndermiş bir kenttir. Yani MHP için Adana önemli, Adana için de MHP önemli. Şimdi yeni bir tarih yazılıyor Adana’da; Milliyetçi Hareket, doğup büyüdüğü bu topraklarda sizlerle beraber 30 Mart destanını yazmaya hazırlanıyor.” Şeklinde konuştu.

SEYFETTİN YILMAZ
Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise, AKP iktidarının ülkeye ve millete zarar veren politikalarına vurgu yaptı. Yılmaz, “İhanet açılımıyla Türkiye’yi yıkıma götüren AKP hükümeti, bugün paralel devletten şikayet ediyor. Peki ülkenin bir bölümünde devlet otoritesini zafiyete uğratıp eşkıyaya alan ve zemin açan siz değil misiniz?” sözleriyle gözden kaçırılmak istenen önemli bir tezada ve ayrıntıya dikkat çekti.

Konuşmaların ardından Seçim İletişim Merkezi dualarla hizmete açıldı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*