MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih YALÇIN: Bir sanatı icra etmek, hiç kimseye milletimizin inançlarına saygısızlık etme ve saldırma hakkı vermez. Sanat millet içindir, insanlık içindir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: Bir sanatı icra etmek, hiç kimseye milletimizin inançlarına saygısızlık etme ve saldırma hakkı vermez. Sanat millet içindir, insanlık içindir.

İlk peygamber Hz. Âdem ile Hz. Havva’ya dil uzatan sanatçı müsveddesine ve T.C. Cumhurbaşkanına hakaret eden gazeteci bozuntusuna Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin verdiği ayar, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP sözcülerine ve bilumum yancılarına kapak olsun.

Herhangi bir sanatı icra etmek, hiç kimseye milletimizin inançlarına saygısızlık etme ve saldırma hakkı vermez. Sanat millet içindir, insanlık içindir.

Sözde çağdaşlık, sanat ve fikir özgürlüğü bahanelerine sığınılarak millî ve dinî değerlerimize dil uzatılmasını hoş görmeyiz.

Dinî değerlere saygıyı yobazlık, her türlü ahlaksızlığı çağdaşlık olarak yutturmaya çalışan bir avuç “Dolçe Vita” bağımlısına kutsallarımızı çiğnetmeyiz. Bunlar üzerinden oy devşirmeye çalışan fırsatçı politikacı bozuntularına da meydan verilemez.

İsmi lazım olmayan bu edepsiz sanatçı, milletten özür dileyeceğine, daha da ileri giderek suçunu bastırmak için “Herkesin sesiyim.” demiş.

Oysa bu ülkede ezici çoğunluk Müslümandır. Bu sözde sanatçı ise inançlarımıza dil uzatma hakkını kendinde görecek kadar pervasızdır.

O ve benzerleri; herkesin değil, Boğaz’da debdebe içinde hayat sürerken mukaddeslerimize sövmeyi sanat ve özgürlük sanan bir avuç serkeş azınlığın sesidir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*