MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Sadir DURMAZ: İmamoğlu, İstanbul sana 5 gömlek fazla gelmiştir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’un günler öncesinden uyarmasına rağmen, yoğun kar yağışına yönelik İBB’nin doğru düzgün tedbir almadığını maalesef tüm Türkiye görmüştür.

Yoğun kar yağışının, Trakya yönünden geleceği meteoroloji tarafından bildirilmişken, karla mücadele araçlarını Anadolu yakasında yoğunlaştıran İBB, bu araçlara zincir takmayarak bırakın yolları açmayı, milletin canını riske atmış, park halindeki araçlarına zarar vermiştir.

Yoğun kar yağışında, yolların açılması için büyük öneme sahip tuzlamayı bile beceremeyen İBB, 3 yılda “tuzu bile kokutmuş”, İstanbulluları zor zamanlarda hep yalnız ve yarı yolda bırakmıştır.

İstanbullu, İBB’nin açamadığı yollarda canının derdine düşmüşken, kaza yapan kar temizleme aracının şoförünün alkollü çıkması, İmamoğlu’nun Sarıyer’de balıkçıda görüntülenmesi İBB’nin mücadeledeki ciddiyetini göstermektedir.

Gerçi, İstanbul’da sel felaketi yaşanırken Bodrum’a, deprem felaketi yaşanırken Erzurum’a kayak yapmaya giden İmamoğlu’nun, birkaç gündür İstanbul’da olması da bir gelişme olarak değerlendirilebilir!

Açıkçası İstanbul, İstanbul olalı böyle keşmekeşlik, böyle rezalet görmemiştir! İstanbul sana 5 gömlek fazla gelmişken, ajansınla Türkiye’yi yönetmeyi hayal ediyorsun ya tam bir trajikomik durum.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*