MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Türkiye’nin hasımlarına geçit verilmeyecektir!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ‘Altı HDP, Üstü CHP’ dediği 6’lı CHP-HDP-SP-DP-GP-DEVA’lı ortaklığın bugünkü yayınladığı sözde ‘güçlendirilmiş parlamentere sistem’ beyanları hakkında değerlendirme yaptı.

Özdemir, ‘Türk Milleti’nin elinden Cumhurbaşkanı seçme yetkisini almayı’ hedefleyen 48 sayfalık kağıt israfı dediği bu beyanda, Atatürk’ün anılmadığını ve tek bir satırda dahi Türk Milleti ifadesinin kullanılmadığını belirtirken “Aidiyet ve amaç belli değil mi?” diye sordu.

Zillet partilerinin durumunu; kasabın bıçağını yalayan gamsız ve aciz kurbanın haline benzeten Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti;

TÜRKİYE’NİN HASIMLARINA GEÇİT VERİLMEYECEKTİR…

“Türk Milleti, Cumhurbaşkanı’nı seçme yetkisini kendi eliyle; halk oylaması neticesinde almış, 2018’de de yetkisini kullanmıştır.

Millete ait olan yetki, zillet tarafından Türkiye’ye hasım politikalar güdenlerin beklentilerine kurban edilmek istenirken, buna geçit verilmeyecektir.

GAMSIZ VE ACİZ KURBANIN HALİNİ BİREBİR YANSITIYOR!

Türkiye’nin egemenlik haklarına, bağımsızlığına ve milli güvenliğine kasteden eylem ve söylemlerin sahiplerinde çare arayan, bunu da yenilik diye sunmaya kalkan zillet partilerinin durumu, kasabın bıçağını yalayan gamsız ve aciz kurbanın halini birebir yansıtıyor.

Altı HDP, Üstü CHP partilerin bugün yayınladığı ve “Türk Milleti’nin elinden Cumhurbaşkanı seçme yetkisini almayı” amaçlayan 48 sayfalık kağıt israfında tek bir yerde dahi Atatürk anılmamış! Tek bir satırda bile Türk Milleti ifadesi kullanılmamış! Aidiyet ve amaç belli değil mi?”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*