MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY: Türk Tabipler Birliği bir an önce kapatılmalıdır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Erkan AKÇAY: Pkk Terör Örgütünün Propagandasını Yapan ve İhanet Yuvası Haline Gelen Türk Tabipler Birliği Bir An Önce Kapatılmalıdır.

Şebnem Korur Fincancı başkanlığındaki Türk Tabipler Birliği, Kandil’in bir şubesi gibi çalışmakta, pkk ve HDP ile birlikte hareket etmektedir.Taktıkları “sağlıkçı, doktor,hekim” maskeleriyle Türkiye düşmanlarına, terör örgütlerine ve onun siyasi uzantılarına hizmet etmektedir.

TTB başkanı Şebnem Korun Fincancı:

  • Pkk terör örgütünün propagandasını yapmaktan yargılanmıştır.
  • Pkk terör örgütüne karşı yaptığı operasyonlar nedeniyle devletin yargılanmasını istemiştir.
  • ‘Barış İçin Öcalan’a Özgürlük Platformu’nun kurucularındandır.

Pkk’nın yayın organı Yeni Özgür Politika’ya “Savaşın son bulması için, atılacak en önemli adımın, Abdullah Öcalan’ın özgürlüğüne kavuşturulması” demiştir.
Pkk’nın kapatılan Özgür Gündem gazetesine destek kampanyasında “Nöbetçi Genel Yayın Yönetmeni” olarak görev yapmıştır.

Türkiye’yi sözde ermeni soykırımı ile suçlamıştır. Fetö terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik kumpaslarına açık destek vermiş, müdahil olmuştur. “FETÖ’nün darbe girişimindeki rolüne ilişkin belge olmadığını söyleyerek Fetö terör örgütüne sahip çıkmıştır.

CHP+HDP+İP milletvekilleri, doktor maskesiyle bölücü terör örgütlerinin ve Türkiye düşmanlarının propagandasını yapan Türk Tabipler Birliği başkanı Fincancı ile 13 Ocak 2022’de Meclis’te ortak basın toplantısı düzenlemiştir.

Sadece TTB başkanı Şebnem Fincancı değil TTB merkez yönetiminin önemli bir bölümü de terör destekçisi ve Türkiye düşmanıdır. OHAL Yasasını eleştirip teröristlerin ihraç edildiği KHK’ların milli güvenliği tehdit ettiğini söyleyen Ali İhsan Ökten TTB ikinci başkanı olmuştur.

KHK ile meslekten ihraç edilen fetöcü hainlere sahip çıkan Vedat Bulut TTB Genel Sekreteri olmuştur. DHKP-C’lilerin tahliyesini isteyen Onur Nuri Hancı ve terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlara karşı çıkan Halis Yerlikaya TTB merkez konseyi üyesi olmuştur.

Pkk destekçisi Şebnem Korur Fincancı Başkanlığındaki Türk Tabipler Birliği yönetimi, kalpleri vatan millet sevgisiyle çarpan hekimlerimizin temsilcisi değildir. 23 Tabip Odası ve Derneği, Fincancı’nın başkanlığındaki TTB yönetiminin kendilerini temsil etmediğini açıklamıştır.

Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu, pkk terör örgütünün propagandasını yapan ve ihanet yuvası haline gelen Türk Tabipler Birliği bir an önce kapatılmalıdır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*