MHP Grup Başkanvekili M. Levent BÜLBÜL: MHP’ye hasımlık güdenler yeniden hüsranla karşılaşacaktır!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP, 53 yıllık siyasi tarihinde izlediği milli politikanın haklı ve onurlu duruşuyla, olası her çıkmazda Türkiye’nin bahtını ve ufkunu açan siyasi hamleleri ile Türk milleti nezdinde takdir ve teveccüh görmüş ve her türlü hileye, darbeye, kumpasa rağmen bugünlere gelmiştir.

MHP’nin kurumsal kimliğinin taşıdığı ağırlıkta, Türk milletinin; binlerce yıllık şanlı tarihi, istikbale uzanan kutlu idealleri, umudu, neşesi, hüznü, kederi, kıvancı ve lider ülke Türkiye hedefi vardır. MHP, gündelik siyasi hesapların peşinde değil kutlu bir davanın peşindedir.

MHP’nin özgül ağırlığı muarızlarının da gayet net olarak bildiği üzere siyaset sahnesinde ölçülemeyecek kadar büyük ve değerlidir. Türk milletine hizmeti ve Türk devletini payidar kılmayı görev kabul eden MHP rey kaygısıyla değil ülke, ülkü ve ilkesi için hareket etmektedir.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifadeleriyle; “Milliyetçi Hareket dualı bir harekettir.” Bağrında yetişenlerin sırtına sapladığı sayısız hançere rağmen MHP yılmadan, yıkılmadan değerlerini koruyarak, Türk milletinin iradesini titizlikle temsil etmiş ve bugünlere gelmiştir.

MHP kendi gündemine hakimdir, istiklâli ve istikbâli düşünerek Türk milletine karşılık beklemeden hizmet etmeye devam etmektedir. İP içine düştüğü girift ve rezil durumun getireceği büyük yıkımın arifesinde sözcüleri vasıtasıyla yalnızca gündem değiştirmeye çabalamaktadır.

Algılar olguları, yalanlar gerçekleri, gizem ise hakikâtı perdeleyemez. Gelecek nesilleri düşünerek “Önce ülkem ve milletim” şiarıyla politika üreten ve siyasette tavrını her şartta Türk milletinden taraf olarak gösteren MHP üzerine çok oyunlar oynanmış fakat hepsi bozulmuştur.

Rey kaygısıyla her ipte oynamayı kendilerine bir rol biçenler, MHP’nin memleket meseleleri ile hemhâl olan varlığını, duruşunu ve gayesini idrak edemezler.

Şahsi hırs ve ikbal ve siyasi bağnazlığın temsilini sergileyerek siyasi kin ve nefret sebebiyle şehitlerimizin katillerini savunanlarla dahi dostluk kurmakta bir beis görmeyenlerin durdukları yerin nasıl bir çukur olduğu ortadadır. MHP’ye saldıran ipsizlerin durumu ibretliktir!

“Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgâr tayin eder” diyen merhum Başbuğumuzun veciz ifadesindeki gibi rüzgârda savrulanları ibretle takip ediyor, Orhun abidelerinden aldığı ilhamla Türk siyasetinde kayalar gibi duran MHP’nin varlığının kimlere dert olduğunu hayretle izliyoruz.

Türk milletinin 2018 seçimlerinde %52 gibi bir oran ile vermiş olduğu yetkiyle seçilen Cumhurbaşkanına ve TBMM aritmetiğinde %53 ile çoğunluğa sahip olan Cumhur İttifakına azınlık hükümeti benzetmesi yapmak, Türk milletinin sandıktaki iradesine hakaret etmektir.

Eski parlamenter sistemde yer alan “azınlık hükümeti” kavramını diriltme hevesiyle yuvarlak masalarda toplanan kaos yanlısı ve istikrar karşıtları, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türk milleti tarafından büyük bir teveccühle kabul edildiğini hala hazmedememiştir.

“HDP’nin verdiği oylarla o koltuklarda oturuyorsunuz” diyen HDP’li Fatma Kurtulan’ın ifadelerini hazmedip ses çıkaramayanlar, genel başkanlarının proje bazlı bir ittifakız diye nitelendirdiği kirli ve karanlık bir projenin taşeronluğunu MHP’ye saldırarak üstlenmektedir.

Demirtaş’la kahvaltı yapmayı arzulayan bölücü severin ifadelerini hazmedip, Apo’ya ev hapsi isteyenleri ve şehit yakınlarına ahlaksızca küfredenleri partisinde barındıranlara verilecek oylar nereye gidecektir? Türk milleti bunu merak etmektedir!

FETÖ’yü övüp, LGBT’yi destekleyenlerin genel başkan yardımcısı olduğu bir yapıda birlikte bulunmaktan hicap duymayanlar önce içerisinde bulundukları vehametin muhasebesini yapmalıdır. Anlaşılıyor ki İP’e verilecek oylar Türk milletinin değerlerine hasım olanlara verilecektir.

Anlaşılıyor ki; İP’e verilecek oylar, ortakları CHP’nin ifade ettiği “Etnik köken, inanç ve cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak” şeklinde ortaya atılan ve ses çıkarmadıkları bölücü fitneye verilecektir.

Görülüyor ki; İP’e verilecek oylar, HDP’li Mithat Sancar’ın 7 parti uyum içinde birlikte hareket ediyoruz diyerek bir itirafta bulunduğu masa altındaki terör destekçisi HDP’ye verilecektir.

Bugünkü Atatürk ve Türk düşmanı CHP zihniyetini hazmederek CHP’den destur alanlar, MLKP’li terörist Hasan Ocak’a, PKK’lı terörist Sakine Cansız’a sahip çıkan, sözde ermeni soykırımını savunan Canan Kaftancıoğlu ile birlikte yol yürüyenler MHP’yi algı oyunlarıyla yıpratamazlar.

Türk milletinin takdiri her şeyin üstündedir, vakti geldiğinde tıpkı geçmişte olduğu gibi MHP’ye hasımlık güdenler yeniden hüsranla tanışacaktır lakin MHP düşmanları içine düştükleri amansız hezeyan nöbetlerine devam edeceklerdir.

Geçmişte İP’e oy vererek pişman olduğunu belirten vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. Müşahade ediyoruz ki Türk milleti her şeyin farkındadır. Sipariş anketler, algı oyunları Türk milletinin ferasetiyle yıkılacaktır. MHP Türk milletine ve sadece onun iradesine emanettir!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*