MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail ÖZDEMİR: Milletimizin MHP’ye olan güven ve iradesinin altında ezilmeye mahkûmlar

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Müzmin MHP ve Ülkücü hasmı olduğunu yazdığı ucuz karakterli, yalan ve yanlışlarla dolu köşe yazısıyla bir kez daha gösteren, konuları çarpıtmaya çalışırken çarpılan Ümit Zileli istediği kadar kıvransın! Milletimizin MHP’ye olan güven ve iradesinin altında ezilmeye mahkûmdur.

MHP demokrasi tarihimiz boyunca ne zaman siyasi bir tıkanıklık yaşanmışsa bunu ortadan kaldıran, demokrasiyi tehdit eden unsurlara karşı daima mücadele edip milletinin yanında duran, Türkiye’nin gelişim ve ilerleyişini planlayıp önünü açan konumuyla eşsiz kıymete sahiptir.

Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kasteden çevre ve kişilere beslemediği hasımlığı fırsatını buldukça MHP’ye göstermeye çalışan çarpık Zileli, senin gibi birinden zaten MHP’nin Türkiye için üstlendiği sorumluluk ve sevdasındaki duruşunu hakkaniyetle paylaşacağın beklenemez!

Senin gibiler maksatlı, hesaplı, yönlendirmeli, yalan, yanlış ve iftira dolu yazılarla MHP’ye, Sn Genel Başkanımıza ve tertemiz dava arkadaşlarımıza karşı istediğini yazacak, böylelikle MHP’yi engellemeye çalışacak ama gerçekler kamuoyuna ilan edilince de adı tehdit olacak!

Sevsinler sen ve senin gibilerin demokrasi anlayışını! Belli ki 2018 yılında gazetelere verdiğimiz ilan maskenizi düşürdüğünden, en önemlisi millet iradesi altında ezilmeniz ve yaptığınız her türlü tezvirata rağmen MHP’nin başarısını engelleyememiş olmanız içinizi çok acıtmış!

Merak etmeyin, az daha sabredin ve 2023’te de aynı duyguyu yaşayacağınızdan emin olun. Zira milletimizin teveccühü ile MHP yine sizin gibilere rağmen yükselme başarısını sürdürecek, Cumhur İttifakı Türkiye’yi milli hedeflerine ulaştırma gayret ve sorumluluğuna devam edecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*