Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’den TTB tepkisi: Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ bayram namazının ardından Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ, Türk Tabipler Birliği’ne tepki gösterdi.

TTB’nin kapatılması gerektiğini belirten Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ, “Hekim kardeşlerim yeni bir organizasyon kurmalıdır. Kendilerini doktor kılıklı, anarşist kılıklı insanlardan kurtulmalıdır. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu?” diye konuştu.

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ, Türk Tabipler Birliği’ne tepki gösterdi. “Hekim kardeşlerim kendilerini doktor kılıklı, anarşist kılıklı insanlardan kurtulmalıdır.” diyen Bahçeli, TTB’nin kapatılması gerektiğini söyledi.

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin açıklamaları şöyle;

“Hekim kardeşlerim yeni bir organizasyon kurmalıdır. Kendilerini doktor kılıklı, anarşist kılıklı insanlardan kurtulmalıdır. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu? Bugün gelişmişlik seviyesi ne olursa olsun yeryüzündeki ülkelerin çoğunluğunda bir toplumsal çalkantı, şiddet, kavga ve kamplaşma görülmektedir.

Bunu en son olarak İngiltere’de Arnavutluk’ta görüyoruz. Türkiye’de de geçmişten bu yana bazı gruplar, bir toplumsal gerilim ve kamplaşma ortaya koymakta gayret göstermektedir.

En son olarak bir doktor cinayeti sonrası millet olarak üzüntü içinde olmamız gerekirken, bazı sözde meslek grupları toplumsal kargaşa yaratmakta ve siyasi iktidarı istifaya davet edecek tarzda küstahça hareket etmektedir. Bunlar ülkemiz adına yararlı davranışlar değildir.

Ülkemizde hala şehitlerimiz varken, terörle mücadelede üstün bir başarının sinylaleri görülürken, her ilde 50-60’ı geçmeyen doktoru ve avukatıyla gösteriler yapıp, polis kardeşlerimizle çatışmaya onlara hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Güvenlik görevlilerine hasımlık yapmak kimseye inandırıcı gelmez.

Bayram sonrasında ekonomik ve sosyal yönden iyileşmelere gayret göstermeye ve de bildiğiniz gibi cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 5. Yılı, Haziran’ın 18’inde (2023) bir seçim de olacağı için her şeyi millet iradesine bırakmayı düşünmeliyiz.

Her defasında söylüyorum Türk Tabipler Birliği (TTB) kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim yeni bir organizasyon kurmalıdır. Kendilerini doktor kılıklı, anarşist kılıklı insanlardan kurtulmalıdır. Türk ismini taşıyan Türk’e düşman olur mu?”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*