MHP’liyim yalanı ortaya çıkan esnaf özür diledi

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İP Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın Yahyalı ziyaretinde hükümeti eleştiren ve ardından da “Oyda verdim, ben MHP’liyim, 35 sene üyeliğim vardı yemin ediyorum sildirdim” diyen esnafın MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na hiç üye olmadığı ortaya çıktı.

MHP’lilerin ve Ülkü Ocakları’nın olaya tepki göstermesinin ardından yalanı ortaya çıkan esnaf özür diledi. Gaza geldiğini ifade eden esnaf, “İyi partili arkadaşlar ziyarete gelmişti. Bende orada 35 yıldır MHP’ye üyeyim demiştim ama öyle bir üyelim yoktur. Bundan dolayı herkesten özür dilerim, özellikle MHP’den ve Ülkü Ocakları’ndan özür dilerim” dedi.

Konunun gündeme gelmesi üzerine açıklama yapan MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Yaptığımız araştırmalarda Yahyalı’da hükümete tepki göstererek MHP’den istifa ettiğini iddia eden şahsın hem Milliyetçi Hareket Partisi ile hem de Ülkü Ocakları ile hiçbir ilişkisinin olmadığını tespit ettik. 35 yıllık MHP üyesi olduğunu ve şu andan itibaren MHP üyeliğinden istifa ettiğini söyleyen şahsın yalan yanlış beyanlarını kabul etmemiz mümkün değildir. Yalan söylemler üzerinden yapılan çirkin siyaseti de tasvip etmemizde mümkün değildir. Öyle ki; şerefli partimizin şanlı geçmişinin hiçbir aşamasında bulunmayan bununla birlikte Şehitler ve yiğitler makamı Ülkü Ocaklarımızın da hiçbir kademesinde görev yapmayan bu şahıs yayınladığı açıklama ile MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na hiçbir zaman üye olmadığını ilçe başkanımıza ifade ederek özür videosu yayınlamıştır. Sırf hükümeti karalamak adına partimizin adını kullanan ve bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışanların yine kendilerini yalanlamış olmalarını da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Kayseri’deki Milliyetçi Ülkücü Hareket’in şerefli, onurlu ve dürüst mensupları Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur İttifakı’nın yanındadır. Bu mücadelemize yalan yanlış beyanlarla engel olmaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*