MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: YSK’da olmayan bilgiler bizde var diyen Kılıçdaroğlu bu ülkenin “derin devleti” mi?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: YSK’da olmayan bilgiler bizde var diyen Kılıçdaroğlu bu ülkenin “derin devleti” mi?

CHP’nin başındakinin başını, Cumhur İttifakına ettiği haset ve çekememezlik yiyecek. “Sözde” sıfatını kullanıp millî iradeyi küçümsemeye kalkmak, çılgınlık ve meczupluk alametidir.

Sandığa yansıyan millet iradesine rağmen sergilenen bu hırçın tavır, kifayetsiz ve tahammülsüz ihtiras, yalan ve iftira fırtınası, asi Düzmece Mustafalar üreten bir muhalefet anlayışını yansıtıyor.

YSK’da olmayan bilgiler bizde var diyen Kılıçdaroğlu bu ülkenin “derin devleti” mi? Milis kuvveti mi kurdu? Seçmeni mi fişliyor? Ya da vatandaşlarımızı mı tehdit ediyor.

Tapusu sandıkta duran ve demokrasimizin biricik güvencesi olan millet iradesini tahfif, aslında kendini aşağılamaktır. Bizden söylemesi: Kasetle gelen, hasetle gider.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*