MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir DURMAZ: 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradeyle 2023’e giriyoruz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Milli kimliklerin inşasında tarihi hafıza çok önemlidir. En başta tarihimizle bugünü buluşturmak, yarını inşa etmek açısından önemlidir. Biz de tarihimizin omuzlarımıza yüklediği sorumlulukla 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran iradeyle 2023’e giriyoruz. 1453’te Konstantinapol’ü İstanbul yapan şuurla 2053’e, 1071 Malazgirt Zaferinden aldığımız ilhamla 2071 hedeflerine yürüyoruz.

Bizler, ayak bastığı her coğrafyada, fethettiği her yerde, önce adaleti tesis eden ve bugün bile sancağının gölgesi gözlenen bir ecdadın evlatlarıyız. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla, insanının refahı ve huzuru için çalışan, bugün bile gıptayla bakılan nice eser inşa eden bir medeniyetin mensuplarıyız.

Hanlar, hamamlar, kervansaraylar, imarethaneler yapan, yüzyılların yıkamadığı köprüler inşa eden ama gönül köprüsünü de hiç unutmayan anlayışın temsilcileriyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, siyasetimizi tarihi hafıza üzerine inşa ediyoruz. Bu anlamda sorumluluğumuz sadece bugüne değil, geçmiş ve geleceği birlikte düşünerek ele alıyoruz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*