MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: Artık dünyada nerde bir kriz varsa derhal onunla ilgili Türkiye’ye mahsus, Türk’e has bir çözüm geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar YILDIRIM: Artık dünyada nerde bir kriz varsa derhal onunla ilgili Türkiye’ye mahsus, Türk’e has bir çözüm geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz

Hemen her gün ülkemizin farklı bir şehrinde, farklı bir ilçesinde arkadaşlarımızla birlikte halkımızla buluşuyoruz. Dertlerini dinliyor, sıkıntılarını not ediyor, onları nasıl bertaraf edebiliriz diye insanüstü gayret göstererek çabalıyoruz. Bu ziyaretlerimizde bir kez daha Anadolu’nun Ötüken’deki yazıtlarla bahsedilen özüne bağlı kalma çağrısına kulak verdiğini görüyoruz. Bu yüzden de öz değerlerinin öz savunucusu, öz evlatları olan MHP’ye sonuna kadar sahip çıktığına şeref ve mutluluk duyarak şahit oluyoruz.

Türkiye’nin gerek yurtiçi gerekse yurtdışı kazanımlarına bakıldığı zaman Cumhur İttifakı’nın neleri başarabildiğini görebiliriz.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hızlı icra ile problemlere anlık ve doğru müdahaleler yapabildiğinin” altını çizerek, “Hem masada, hem sahada hemen her alanda Türkiye’nin politika geliştirdiğini ve kısa sürede hayata geçirebildiğini.

Şeyh Edebali’nin mübarek nefesini verdiği topraklara gelmekten dolayı oldukça mutlu ve huzurluyuz. Cumhur İttifakı; işte yalnızca bu topraklardan, bu velilerden feyz alarak milletine hizmet etmek gayretindedir. İmam kisvesindeki papazlardan, Müslüman mintanı giyen iblislerden değil.

İnşallah hep birlikte gönül seferberliğiyle yeni bir Türk zaferi yaşayacağız. Zillete saf tutanların ayaklarını, mayası bu topraklarda karılan Osmanlı’nın tokadıyla öyle bir yerden keseceğiz ki bir daha doğrulmaya mecali kalmayacak.

Bakın yüzyılların biriktirdiği kronik sorunlarımız vardı. Küresel emperyalistler sorunları çözmemiz için işi yokuşa sürüp duruyorlardı. Ancak bugün öyle mi?

Bırakın Türkiye’yi, artık dünyada nerde bir kriz varsa, derhal onunla ilgili Türkiye’ye mahsus, Türk’e has bir çözüm geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz. Her konuda duruşumuz belli, tavrımız net. Bu yüzden Aday Belli, Karar Net diyoruz ve hepinizden parlamentoda çok daha güçlü temsil için Milliyetçi Hareket Partisi’ne, kazanımların devamlılığı içinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden destek istiyoruz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*