MHP Ankara Milletvekili Erkan HABERAL: Makam, koltuk ve rant kapma peşinde koşan 6+1’lik Zillet İttifakı’na ülke yönetimi teslim edilemez

Cumhur İttifakı Millet Aklı

CHP, ZİLLET İTTİFAKINI DEVAM ETTİRMEK İÇİN RÜŞVET DAĞITMAYA BAŞLADI

iP’E MAKAM HDP’YE BAKAN

TBMM İDARE AMİRİ VE MHP ANKARA MİLLETVEKİLİ ERKAN HABERAL, BİR MASA ETRAFINDA OTURMAYI BİLE BECEREMEYİP BİRBİRLERİNE DÜSEN, MAKAM, KOLTUK VE RANT KAPMA PESİNDE KOSAN 6+1’LİK ZİLLET İTTİFAKINA ÜLKE YÖNETİMİNİN TESLİM EDİLEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.

CHP’DEN İP’E İHALE VE MAKAM, HDP’YE BAKAN

MHP’li Haberal: Makam, koltuk ve rant kapma peşinde koşan 6+1’lik Zillet İttifakı’na ülke yönetimi teslim edilemez

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, bir masa etrafında oturmayı bile beceremeyip birbirlerine düşen; makam, koltuk ve rant kapma peşinde koşan 6+1’lik Zillet İttifakı’na ülke yönetiminin teslim edilemeyeceğini söyledi.

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programları kapsamında, Trabzon’un Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Akçaabat ve Çarşıbaşı ilçelerinde düzenlenen toplantılarda önemli açıklamalar yaptı.

TBMM İdare Amiri Haberal’a MYK Üyeleri Afşin Birben, Yavuz Tellioğlu ve İdris Aydın eşlik etti. Erkan Haberal başkanlığındaki heyet, İl ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte vatandaşlarla ve bölge esnafı ile bir araya geldi.

ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhur İttifakı’nın ve 2023 seçimlerinin önemini anlatan TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, “Biz CHP’nin başı çektiği 6+1’lik yuvarlak masanın yanlışlarını, ülkemize verebilecekleri zararları, demokrasi ve özgürlük güzellemelerinin arkasına sığınarak terör örgütleri ile kurdukları münasebetleri bir bir anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP’DEN İP’E İHALE VE MAKAM, HDP’YE BAKAN

CHP’nin öncülüğünde kurulan 6’lı masa ittifakının PKK’nın siyasi şubesi HDP ile kurdukları gizli ortaklığın ifşa olmasının ardından İP’in de ipliğinin pazara çıktığını belirten MHP’li Erkan Haberal, “Sus payı’ olarak belediyelerinde İP’e ihale veren CHP, buna karşılık HDP/PKK’ya bakanlık vaad ediyor. Bunlar milleti kandırabileceklerini sandılar, yalanları erken patladı. Birbirine düştüler.

6’lı masanın neden hala aday belirleyemediği çok net anlaşıldı. Çünkü bunlar Cumhurbaşkanı adayını tartışmak için değil, makamı, siyasi ve ekonomik rantı tartışmak, paylaşmak için bir araya geliyorlar. Ortaya çıkan belgeler ve bilgiler bunun delilidir. Ne olursa olsun Türkiye’nin yönetimi asla ve asla zillete düşen bu samimiyetsizlere teslim edilemez. Zillet ittifakı yalandır, yıkımdır. Bizim derdimiz Türkiye’nin istikbali, milli bekamız ve egemenlik haklarımızdır. Devletin ve milletin istikbal hakkının müdafaasıdır” dedi.

ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET

Cumhur İttifakı’nın MHP için ‘Vatan İttifakı’ olduğunu belirten Haberal, “Bizim için Cumhur İttifakı’nın devamlılığı stratejik mahiyette, aynı şekilde siyasi ikbal hesaplarının üzerinde diriliş ve yükseliş muvaffakiyetidir. 2023 seçimleri Cumhur İttifakı’nın başarısı ile sonuçlanacak, lider ülke yolunda yürüyen Türkiye her türlü engeli aşarak, kutlu ilerleyişini sürdürecektir.

Bu nedenle bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz istikbalinizi tayin edecektir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*