MHP Grup Başkanvekili Erkan AKÇAY: Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz; Türkiye’nin meselelerine Ankara merkezli bakmasıdır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Grup Başkanvekilimiz ve Manisa Milletvekilimiz Erkan AKÇAY: Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz; Türkiye’nin meselelerine Ankara merkezli bakmasıdır

Kılıçdaroğlu’nun Sakarya Meydan Savaşı ile ilgili talihsiz sözleri hem Kurtuluş Savaşımız hakkında bilgisi olmadığını hem de memleket coğrafyasını bilmediğini ortaya koymaktadır. Ayrıca Atatürk’ün Nutuk’unu da okumadığı anlaşılmaktadır.

“Bugünkü CHP ile Atatürk’ün CHP’si arasında dünyalar kadar fark var” diyerek Atatürk düşmanlarını CHP’ye dolduran,terör örgütleriyle işbirliği yapan, milli çıkarlarımıza muhalefet eden, ülkesine ve tarihine emperyalistlerin gözüyle bakan Kılıçdaroğlu’ndan da bu beklenirdi.

Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz Ankara’dan yola çıktığında önce Polatlı yakınındaki (CHP Genel Merkezi’ne 60 km) Sakarya Savaşı’nın idare edildiği Alagöz Karargah Müzesi’ni ziyaret etmesidir.

Akabinde Polatlı Tarihi Alanlar Müzesi’ni ve şehitlikleri ziyaret ettikten sonra Polatlı’nın çıkışında yolun solundaki Kartaltepe Mehmetçik Anıtı ile Müzeyi ve sağındaki Duatepe’yi ziyaret etmesidir. Türkiye’nin tarihine, coğrafyasına ve meselelerine Ankara merkezli bakmasıdır.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*