MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail ÖZDEMİR: CHP, Atatürk hasımları tarafından ele geçirilmiş, teröristlerin oyuncağı olmuştur

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR: CHP, Atatürk hasımları tarafından ele geçirilmiş, teröristlerin oyuncağı olmuştur

Terbiye ve nezaket sınırlarını aşarak, millet olarak böylesi bir günde acımızı yaşıyorken pişkinlikle ve hala yüzsüzce konuşan Özgür Özel’e tavsiyemiz, Mersin’de polisimizi şehit eden teröristi kendisine kimlerin gazeteci olarak meşrulaştırma görevini verdiğini açıklamasıdır.

01.01.2022’den beri yaptığı 368 açıklamada ağzına tek bir yerde dahi PKK terör örgütünü almayan kendi genel başkanıdır. PKK’lı yayın organlarına kendi eliyle ödül veren Özgür Özel’dir. Mersin’deki terör eyleminin faili olan teröristi gazeteci olarak pazarlayan yine aynı isimdir.

CHP’nin hala 1919’daki gibi olduğunu iddia eden Özgür Özel, genel başkanının Erzurum’dan sonra Uludere’ye HDP-PKK propagandasına omuz vermek üzere gönderen anlayışınız kimlerin talimatıyla oldu? CHP, Atatürk hasımları tarafından ele geçirilmiş, teröristlerin oyuncağı olmuştur.

Takındığı tutum, geliştirdiği söylem, izlediği siyaset ve konumlandığı yer itibarıyla CHP kendisini PKK saflarına taşımış, her hali ile açık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*