MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM: CHP ve İP’in, PKK’nın partisinin arkasında ne işi var?

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar YILDIRIM: CHP’nin, İP’in PKK’nın partisinin arkasında ne işi var?

Hayat pahalılığı başladı. Bu sadece Türkiye’yi yönetenlerle alakalı değil. Bu dünyada bizim kontrolümüzün dışında gelişen hadiseler bizi buraya getirdi. Bunlar çözülecek. Elhamdülillah haziran ayından beri ciddi şekilde memura, emekliye enflasyona göre zam verildi. Bu sene çiftçinin ilk defa ben fiyatları beğendiğini gördüm. Aralıktan itibaren de inşallah enflasyon aşağı doğru çekilecek. Asgari ücrete enflasyon oranında zam gelecek. Memur ve emekliye de gerekli iyileştirmeler yapılacak. Bunlar düzelir. Siyasette bunlar kullanılır. Domatesin kilosu 15-20 lira denir. Kılıçdaroğlu ocak ayının 15’inde bağırır. Salatalık kaç lira biliyor musunuz. Ocak ayının 15’i diz boyu kar var. Eskiden ocak ayında domates mi olurdu. Sandığı getirin, yönetemiyorsunuz, seçime gidelim der. Arkasından da o domatesin nasıl ucuza imal edileceğini söylemez. Kavala ve Demirtaş niye çıkmıyor, laf oraya gelir. Dolana dolana ekonomi kullanılır. Vatandaş çöpten besleniyor diye ajitasyon yapılır ama asıl meseleye gelir. Oranın asıl meselesi Kavala’yı ve Demirtaş’ı içerden çıkarmak.

Sanırsın ki Demirtaş ile Kavala’yı akşam namazında camiden hocaların arkasından aldılar götürdüler. Bunlar sütten çıkma ak kaşık. Biri Türkiye’ye yaktı, yıktı. Taksim’de iki tane ağaç kesiliyor diye, İstanbul, Ankara, İzmir ne kadar dükkan varsa yağmalattılar. Ne kadar belediye otobüsü varsa yaktırlar. Bunu yapan bu adam. Yaktırıp, yıktırıp, isyan başlatacaksın sana kimse bir şey yapmayacak. Böyle bir şey var mı. Diğeri Kobani hadiselerini bahane etti. 36 kişiyi öldürttü. Ama ekonomiyi, enflasyonun problemini, hayat pahalılığın ve bu sıkıntıları çözecek Cumhur İttifakadır, cumhurbaşkanımızdır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki partilerin hepsi ülkeye hizmet için kurulmuştur, bir tanesi hariç; HDP’nin öyle bir derdi yoktur o PKK’nın partisidir, Türkiye’yi bölmek için kurmuşlardır. HDP’yi anladık o PKK’nın partisi. PKK’nın gayesi ne? Türkiye’yi bölme, yıkma, onu biliyoruz ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin, İYİ Parti’nin, PKK’nın partisinin arkasında ne işi var. Biri Atatürk’ün partisi, biri de kendini en iyi milliyetçiliği olduğunu iddia edenin kurduğu parti. 200 kişi ile kurdu 180 kişi gitti. Şimdi arzumuz şu; önümüzde de bir seçim var ve bu seçimde de bir karar vereceğiz. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Sizden istediğimiz önümüzdeki seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz, Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*