MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: İP Genel Başkanı Türkiye düşmanlarının diliyle konuşmaktadır

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz İsmet BÜYÜKATAMAN: Zillet Masası’nda oturmaktan rahatsızlık duymayan İP Genel Başkanı’nın, Cumhur İttifakı’na “kumar masası” diyerek saldırması akıl ve ahlaktan yoksun olduğunu bir kez daha göstermiştir

İP Genel Başkanı, milletimizin oyları ile seçilen cumhurbaşkanımıza ve aziz milletimizin iradesinin temsil edildiği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne “kumarhane” diyerek Türkiye düşmanlarının diliyle konuşmaktadır.

İP Genel Başkanı, zillet masasında adaylık kavgası kızıştıkça kontrolünü kaybetmekte ve tıpkı Zillet İttifakı’ndaki diğer ortakları gibi Türkiye Cumhuriyeti’ne ve millet iradesine saldırarak kendi iradesini teslim ettiği yabancı başkentlere yaranmaya çalışmaktadır.

“Kararımız belli, irademiz net” ifadesini kullanan kopyacı İP Genel Başkanı’nın oturduğu zillet masası bugüne kadar içi boş mavralar dışında ne bir proje, ne bir karar, ne de bir aday açıklayabilmiştir.

Ayrıca İP Genel Başkanı, İstiklal’deki terör saldırısı sonrasında “terörist denilmesi için elde delil yok” diyen Ahmet Kamil Erozan hakkında ne düşünmektedir? “Teröriste terörist diyemeyen İP Genel başkan yardımcısı hakkındaki net kararı nedir?

Cumhur İttifakı’na “kumar masası” diyerek iftira ile saldıran İP Genel Başkanı’nın zigzaglarla dolu siyasi hayatında zar atmadığı parti kalmadığını ve şahsi istikbali uğruna düştüğü siyasi çelişkileri bilmeyen yoktur.

Türkiye’nin geleceğini ipotek altına almaya çalışan Zillet Masası’nda oturmaktan rahatsızlık duymayan İP Genel Başkanı’nın, aziz milletimizin iradesi ile kurulan Cumhur İttifakı’na “kumar masası” diyerek saldırması akıl ve ahlaktan yoksun olduğunu bir kez daha göstermiştir.

İradelerini teslim ettikleri yabancı başkentlere teslimiyet gezileri düzenlemek haricinde tek bir faaliyeti olmayan, Türk milletinin iradesine hakaret eden, Türkiye karşıtı bu kararsız ve karanlık masanın dersini aziz milletimiz sandıkta verecektir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*