MHP Grup Başkanvekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Muhammed Levent Bülbül: MHP, CHP gibi vesayet odaklarının kollarının arasında “konforlu” bir siyaset yapmamıştır!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Partimizin dünkü Grup Toplantısında Sn. Genel Başkanımız; 6’lı masanın Anayasa değişikliği teklifini değerlendirirken, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 4 Mayıs 2021 tarihinde Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik anayasa teklifini milletimizle paylaştığımızı ifade etmiştir.

Devamında yeni ve sivil bir Anayasanın Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu, bunun milli bir vecibe olarak görülmesi gerektiğini tekraren belirtmiştir.

Liderimiz; 6’lı masanın, MHP’nin teklifini kamuoyuna açıklamasından bir buçuk yıl sonra, yeni bir Anayasa teklifi ile değil, mevcut 1982 Anayasasında değişiklik teklifiyle milletin karşısına çıkmasını eleştirmiştir.

1982 Anayasasının 84 maddesinde, 9 bölüm başlığı, alt başlık ve madde başlığında yapılan değişiklik önerilerinin tamamının avunmaya ve avutmaya dayalı beyhude bir çaba olduğuna işaret etmiştir.

Liderimiz; 6’lı masanın Anayasa Değişikliği önerisinin ölü doğduğunu, dağın fare bile doğurmadığını ifade etmiştir.

Kamuoyunda hatta kendi destekçileri tarafından dahi her toplantısı Tİ’ye alınan 6’lı beslenme masası; kendini tutmuş tutmuş sonunda bir teklif ortaya çıkarmıştır!

Kendi cenahları dahil ilgi görmemiş olan Anayasa değişikliği teklifi daha ilk günden çöp olmuştur.

Sayın Genel Başkanımızın 6’lı masanın Anayasa değişiklik teklifinin aksine Cumhurbaşkanlığı için 5 yıllığına 3 defa seçilebilme teklifi ise gündemin en çok konuşulan konusu olmuştur.

“Ucube” Anayasa değişikliği teklifleriyle kamuoyunda gündeme gelemeyen, karavana atan zillet ittifakından ses yok dediğimiz sırada Özgür Özel’den beklenen gürültü gelmiştir!

Anlaşılan Özgür Özel “Çok Derin” bir siyasi hamle ile Cumhur İttifakını zedeleyeceğini, açıklamalarıyla fitne çıkarabileceğini zannederek, Anayasa çıkışlarının başarısızlığını gizlemeye çalışmıştır.

Bir defa Özgür Özel’in Liderimizin ve MHP’nin siyasetini anlayacak çapta olmadığı aşikardır!

MHP, CHP gibi vesayet odaklarının kollarının arasında “konforlu” bir siyaset yapmamıştır!

Her zaman içte ve dışta Türk milletine düşman odaklarla mücadele ederek bugünlere gelmiştir.

Bu açıdan MHP çilelerle yoğrulmuş büyük bir millet eseridir.

Sizin ve sizlerin ağababalarının, kelime oyunlarına değil, sayısız saldırılarına göğüs geren MHP ve Cumhur İttifakı, her türlü siyasi hesabın üzerinde bir samimiyetle yoluna devam edecek ve Allah’ın izniyle hain ve işbirlikçilerin çanlarına ot tıkayacaktır.

Unutulmamalıdır ki; milletin menfaati için her türlü fedakarlığı yapmayı göze alanlarla sahiplerinin menfaatleri için millete pusu kuranların boy ölçüşebilmesi mümkün değildir!

Türk milleti hesabî olanla; hasbî,samimi olan arasında ayrımı yapacak ferasete ve irfana fazlasıyla sahiptir.

Sandık geldiğinde tel tel döküleceğiniz günler yaklaşmıştır!

O gün geldiğinde sizler ve sizlerin gayrı milli, iki yüzlü siyaseti tarihin çöplüğünde yerini alacaktır!

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*