MHP Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Feti YILDIZ: CHP’nin uluslararası sermayeye, global tefecilere ve onun tetikçilerine nasıl teslim olduğunu bir kere daha gördük

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Mandacılığı reddeden emperyalizme karşı kurtuluş savaşı veren Türk milletinin oylarına talip, yönetme iddiası olan bir partinin yönetimine Amerika’dan hitap eden bir densizin size ‘ekonomik ve siyasi rota çizeceğim’ demesi ve bunu CHP yönetiminin, bakanlık yapmış bazı kişilerin, bir kısım öğretim görevlilerinin ellerini patlatırcasına alkışlamasını ibretle izledik. CHP’nin uluslararası sermayeye, global tefecilere ve onun tetikçilerine nasıl teslim olduğunu bir kere daha gördük.

Meclis’te 2008 Yılında, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partili 411 Milletvekilinin kabul oylarıyla, Yüksek Öğrenim kurumlarında kılık kıyafetlerinden dolayı bazı öğrencilerin eğitim ve öğrenim hakkının engellenmesi sorunu anayasa değişikliğiyle ortadan kaldırılmıştı.

Bu anayasa değişikliğine karşı, CHP Grup Başkanvekilleri’yle birlikte 110 Milletvekili, Anayasa değişikliğinin iptali ve yürürlüğün durdurulması için Anayasa Mahkemesine başvurulmuştu.

Anayasa Mahkeme inceleme sırasında yetkisini aşmış, anayasanın 148. Maddesinde olmayan bir yetkiyi kullanarak davanın esastan incelemesine girerek Yargısal aktivizmin doruğuna çıkmış, 2008/116 sayılı karar ile 5 Haziran 2008 tarihinde yapılan anayasa değişikliğini oy çokluğuyla iptal etmişti. Bu karar hukuk dünyamızdaki yüz karası kararlardan biri olarak tarihteki yerini almıştır.
Bu iptal kararı, dünya durdukça bir deve çanı gibi CHP nin boynunda asılı kalacaktır.

Evet; Şimdi bu hukuksuzluğu düzeltme zamanı. Zamana, mekana, insana and olsun mutlaka düzelteceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’nin başörtüsü ve ailenin korunmasına ilişkin hazırladığı anayasa değişikliği teklifi tamamlanmış ve milletvekili arkadaşlarımızın imzasına açılmıştır.

Bilindiği gibi anayasa değişikliği teklifleri en az 200 milletvekilinin imzasıyla meclis başkanlığına verilebilir.

Pazartesi günü imza işlemleri tamamlanacağını 334 milletvekilinin imzalayacağını düşünüyorum.

Anayasa değişikliği teklifinin ilk imza sahibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Meclis Başkanı Sayın Mustafa Şentop’tur.

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 24. ve 41. maddesine fıkralar eklenmiş.

Burada değişiklik metninin tümünü izinsiz anlatmamız mümkün değildir.

Şu kadarını söyleyebilirim:

Temel hak hürriyetlerin kullanılması ile kamu özel kesim tarafından sunulan mal ve hizmetlerden yararlanılması, hiçbir kadının başının örtülü ve açık olması şartına bağlanamayacaktır.

Anayasanın 41.inci maddesinin evlilik birliği ile ilgili kenar başlığına ekleme yapılmıştır.

Anayasa değişikliği teklifine paralel olarak hazırlığını yaptığımız; Pedofili niteliği taşıyan suçlara yönelik cezaların ağırlaştırılmasının yanı sıra, LGBT propagandası ve tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliğini “teşvik etmeyi” yasaklayan kanun teklifini kamuoyu ile paylaşacağız.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*