MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR: Cumhur, Cumhuriyet’in 100. Yılında yine Cumhur İttifakı diyecek

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz İsmail ÖZDEMİR: PKK ve FETÖ’nün peşine takılıp, Türk Milleti’nin iradesi yerine başka başkentlerde iktidar arayanların kavgaları bitmez

Milyonlarca lira verdikleri anket şirketleriyle algı yönetimine soyunup, sosyal medyadan yine paralı ajanslar aracılığı ile gürültü koparan zilletin akıl hocalarının aylardır gündemi yalan ve iftiralarla meşgul etmeye çalışırken aşamadığı üç temel açmaz olduğu görüldü.

Birincisi, MHP’nin devam eden ve sonuncusu Mersin’de gerçekleşen mitingleri; hem MHP hem de Cumhur İttifakı aleyhinde oluşturulmaya çalışılan tüm algıları çökertti. MHP’de buluşan milyonlar, meydanlarda görülünce anket şirketlerine verilen paraların çer çöp olduğu anlaşıldı.

İkincisi, Türk ve Türkiye Yüzyılı için Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu büyük vizyona karşılık, ne CHP ne de yanında toplanan diğer siyasi partilerin hiçbir varlık gösterememesidir. Vizyon dedikleri sadece Amerikalı danışmanların görüntülü bağlantısı olarak tarihe geçti.

Üçüncüsü ise İP’in, CHP’nin içerisine elini uzatıp, partiyi karıştırması. 15 milletvekili transferinde sözde demokrasi nutukları atanlar, şimdi başlarını taşlara vuruyorlar. Üstelik daha CHP kongresini bile yapamadı! Adaylık tartışmaları CHP’de fitne ateşini körükletti.

CHP bu hale nasıl geldi? Asıl tantana seçimlerde CHP listelerinde boy gösterecek diğer siyasi partilerin kontenjanlarında kopacak gibi! CHP’liler Gelecek, Deva, DP, SP ve İP gibi partilerden kendi listelerinden aday gösterileceklere acaba ne derler? Bunlar daha iyi günleriniz.

PKK ve FETÖ’nün peşine takılıp, Türk Milleti’nin iradesi yerine başka başkentlerde iktidar arayanların kavgaları bitmez. Çürümüşlük ve kokuşmuşluk zilletin her yerinde hâkim. Milletimiz de bunları iyi tanıyor. Cumhur, Cumhuriyet’in 100. Yılında yine Cumhur İttifakı diyecek.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*