MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. E. Semih YALÇIN: MHP siyasette öylesine etkin ve güçlü bir konumda ki 6 + 1’lik güldürü kumpanyasının millî iradeyi gevşetme planlarını sürekli bozuyor

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Muarızlarımızın bizi zarara uğratmak ve aleyhimizde algı oluşturmak için öteden beri en çok başvurdukları algı çalışması, MHP’nin Ak Partinin etkisine girdiği palavrası…Oysa MHP kendi kurumsal kimliği ve kendi tutarlı siyasi duruşuyla 54 yıldır demokrasi destanı yazıyor.

Bizimle olmaya takati yetmeyenlerle karşıtlarımız, düşman ve muarızlarımızsa hakkımızda sadece yalan ve iftira üretiyor. Biz, rezilliklerini yüzlerine haykırınca da başlıyorlar mızıkçılığa…

MHP’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye adlandırılan yönetim modelinin fikir ve ilham kaynağı olduğu, Cumhur İttifakının kurucu iradesine güçlü katkı verdiği hakikati; muarız, muhalif ve rakiplerimizin dengesini bozuyor.

MHP’nin; bilhassa 15 Temmuz ihanet kalkışmasından sonra beka iradesi ve toplumsal varlık refleksinin adresine dönüştüğü gerçeği, karşıt kişi ve mahfilleri kara kara düşündürüyor. Korkusuz’da yazan Can Ataklı korkağı, bu kategoride yer alan bahtsızlardan biri.

Can Ataklı, yine Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye 1999 depremi üzerinden saldırmış. Bu ödlek hâlâ MHP muarızlığı için çırpınıyor? Kimyası bozulmuş olmalı!

MHP siyasette öylesine etkin ve güçlü bir konumda ki 6 + 1’lik güldürü kumpanyasının millî iradeyi gevşetme planlarını sürekli bozuyor. Bu yüzden de Ataklı gibi müzmin muhaliflerin uykularını kaçırıyor.

Ataklı ve onun gibi düşünenler; Cumhur İttifakının estirdiği millî irade rüzgârına tahammül göstermezken, CHP’nin etrafında kümelenen muhalif partilerin henüz hamuru bile karılamamış hayalî pastadan pay kapmak için nasıl birbirini ezdiğini mesele bile etmiyor.

Ataklı ve onunla aynı safta dizilenler; Cumhurbaşkanı adayı bile olmayan bir siyasi komedi grubunun, zeplin gibi şişirilen ve muallakta duran bir beyannamenin peşinde, olmadık maskaralıklar sergilediğine hiç mi hiç bakmıyor.

Ataklı ile yoldaş ve hempaları; 6 + 1’lik güldürü kumpanyasında rol alanların, Batı’nın gözüne girmek için HDP allığına bulanıp özerklik makyajı yaptığını, üzerlerine de en ağır demokrat kokuları süründüğünü görmezden geliyor.

Ataklı’ya tavsiyemiz, MHP’nin bugünkü siyasi konumuna ve Türkiye gerçeklerine gözlerini kapatmayı bırakması ve milletin sesine kulak vermesi. Bu kadar bilinçli kör taklidi; destek verdiği komedi kumpanyasına fayda sağlamayacağı gibi, sandığın yolunu da kaybettirir.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*