MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir DURMAZ: Üretken Belediyeciliğin adresi olan MHP’li Belediyeler; bütün imkânlarıyla milletinin, afetzede kardeşlerinin yanında olmaya devam edecektir

Cumhur İttifakı Millet Aklı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Sadir DURMAZ’ın, Ramazan Ayı münasebetiyle Belediye Başkanlarına gönderdiği mesaj

“Sayın Belediye Başkanı,

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler bildiğiniz üzere büyük bir yıkıma neden olmuş, etkisi ve sonuçları itibarıyla milletimizi derinden sarsmıştır.

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremler, 11 ilimizi 14 milyon vatandaşımızı doğrudan etkilese de acısını 81 ilimiz, 85 milyon insanımız yüreğinde hissetti.

Depremin yıkıcı etkisinin yanında ağır kış şartları süreci zorlaştırsa da Türk devleti ve aziz Türk Milleti,  “devlet- millet” bütünleşmesiyle, afetzede kardeşlerimiz için seferber olmuştur.

Böylesi bir zamanda, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan, rahmet, bereket ve mağfiret iklimi Ramazan-ı Şerif’i buruk mutlulukla karşılamış bulunuyoruz.

Ramazan ayı, kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en özel olarak yaşandığı zamandır.

Dolayısıyla, sizlerden en büyük beklentimiz, İl,  İlçe ve beldenizde misafir olarak ikamet eden depremzede kardeşlerimizi gündeminizin ilk sırasına almanız, her türlü ihtiyaçlarını gidermenizdir.

Acılar paylaştıkça azalacak, yaralar ancak hep birlikte sarılacaktır.

Ramazan ayının ruhuna uygun davetlerle vatandaşımızın gönül sofralarına konuk olunması ve vatandaşlarımızın ulaşabilecekleri noktalarda kurulan Ramazan sofralarının bereketiyle buluşturulması hem insani hem de İslami bir vazifemizdir.

Üretken Belediyeciliğin adresi olan Milliyetçi Hareket Partili Belediyeler; bütün imkânlarıyla milletinin, afetzede kardeşlerinin yanında olmaya devam edecektir.

Üretken Belediyecilik anlayışımızla, afetzede kardeşlerimizin sorunlarına çözüm üretmek, dertlerine deva olmak için seferber olacağız.

Bu düşüncelerle Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum.”

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*