Mhp’nin Edremit Adayı Tuncay Kılıç

Cumhur İttifakı Millet Aklı

Mevcut Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Aday olarak belirlendi.
MHP Edremit İlçe Teşkilatı, gün içinde ani bir basın toplantısı gerçekleştirerek, Edremit Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı.

Toplantının açış konuşmasını yapan MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Akıllıoğlu, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin onayı ile saat 13.30 itibariyle Edremit adayının belirlendiğini söyleyerek, “Genel merkezimizden aldığımız kesin açıklamaya göre, Edremit Belediye Başkan Adayımız Av. Tuncay Kılıç’tır. Sayın başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yarın Cuma namazıyla birlikte seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. Cuma namazının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Milliyetçi hareket bölgemizde giderek güçleniyor. Bozkurtlar yuvası Edremit’te yine başarıya yürüyoruz. Bölgemize, ilçemize, Ülkücü camiaya ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra alkışlarla söz alan Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Tuncay Kılıç, “MHP Genel Merkezimiz tarafından verilen bu kararın, önce Edremit’imize, sonra partimize, sonra da diğer partilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz MHP olarak 2 dönem Edremit’te seçim kazandık. Allah nasip ederse, bu dönem de kazanmak için varız. 2014 seçimlerinin zaferi bizim partimizin olması gerekiyor. Hiçbir kuruma, kişilere, sivil toplam örgütlerine ve hiç kimseye karşı içimizde bir kin yok. Edremit’imizi seviyoruz. Edremit’te yaşayan sokak hayvanlarını, ağaçları, çiçekleri seviyoruz. MHP’liler olarak Edremit’in aşığıyız ve Edremit’in ışığı olmaya da devam edeceğiz inşallah. Biz bütün insanları karşılıksız seviyoruz. Allah rızası için ve onları Allah’ın emaneti oldukları için seviyoruz. Hizmet etmek için yola çıktık. Kesinlikle kamunun malında gözümüz yoktur. Gözümüz olursa gözümüz çıksın. Allah bize haram ve yalan nasip etmesin. Haramsız siyaseti benimseyen MHP’ye herkesin oy vermelerini istiyoruz. Vatandaşlar, bütün partilere baksınlar, partilerin adaylarına baksınlar, mukayese yapsınlar, ona göre tercihini yapsınlar insanlarımız. Bizi görerek, tanıyarak seçime gitsinler istiyoruz. 24 saat telefonlarımız açık” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Millet Aklı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*